“Ustalara Saygı” etkinliklerinin yeni konuğu Ahmet Telli

Mart 16, 2017

“Ustalara Saygı” etkinliklerinin yeni konuğu Ahmet Telli

ahmet-telliBeşiktaş Belediyesi “Ustalara Saygı” etkinlikleri kapsamında Ahmet Telli’ye Saygı Gecesi, 20 Mart Pazartesi 19.30’da Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

12 yıldır Faruk Şüyün’ün hazırladığı “Ustalara Saygı” etkinliklerinin 148. konuğu, şair Ahmet Telli. Ahmet Telli’ye saygı etkinliği, şairin dizeleri ve fotoğraflarından oluşan kısa bir film ile başlayacak… Doğan Hızlan, Cihan Oğuz, Haydar Ergülen, İsmail Mert Başat, Mahmut Temizyürek, Suavi’nin konuşmacı olarak katılacakları gecede ustanın farklı kentlerden dostları, okurları, sevenleri Akatlar Kültür Merkezi’nde buluşacaklar.

Ahmet Telli’nin sevilen şiirlerini program boyunca tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Hümay Güldağ okuyacak.

Besteci öğretim üyesi Yrd. Doç. İlke Karcılıoğlu’nun bestelediği Ahmet Telli’nin “Çocuksun Sen” şiirini piyanoda Yrd. Doç. Barış Büyükyıldırım eşliğinde bariton Barış Yavuz seslendirecek. Yavuz ve Büyükyıldırım, etkinlik kapsamında usta için iki farklı eser daha yorumlayacaklar.

Ahmet Telli’ye Saygı Gecesi, Faruk Şüyün’ün usta ile yapacağı söyleşinin ardından verilecek kokteyl ile sona erecek.

Etkinliğe katılım ücretsiz.

edebiyathaber.net (16 Mart 2017)

Yorum yapın