Tüyap Kültür Fuarları Onur Ödülleri sahiplerini buldu

Ekim 16, 2016

Tüyap Kültür Fuarları Onur Ödülleri sahiplerini buldu

1479203440_onurodulleriTÜYAP tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve TÜYAP tarafından düzenlenen ARTİST 2016 / 26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı Onur Ödülleri, 14 Kasım Pazartesi akşamı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi – Interexpo Salonu’nda gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.

Otuz beşinci yaşını “Felsefe ve İnsan” teması ile selamlayan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı Ödülü Prof. Dr. İoanna Kuçuradi’ye TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal tarafından verildi.

Bu yıl Umulmadık Toraklar isimli çok küratörlü geniş bir sergiye ev sahipliği yapan ARTİST 2016 / 26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı Onur Sanatçısı Ödülü Gülsün Karamustafa’ya TÜYAP Kültür Fuarları Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan tarafından verildi.

Bu yılın Sanatsever Kurum Onur Ödülü ise Summart Sanat Merkezi’ne verildi. Ödül Mete Bora adına Zeynep Bora’ya Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi ressam Aydın Ayan tarafından verildi.

İstanbul Kitap ve İstanbul Sanat Fuarları, 20 Kasım Pazar akşamına kadar ziyaretçilere açık olacak.

edebiyathaber.net (16 Kasım 2016)

Yorum yapın