The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’dan uzun soluklu bir seri: Invincible

Mart 5, 2024

The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’dan uzun soluklu bir seri: Invincible

Robert Kirkman’ın Invincible 1 – Aile Meseleleri adlı kitabı Athica Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Kızlar, sivilceler, ev ödevleri, süper kötüler… Şimdiye kadar okuduğunuz hiçbir şeye benzemeyen süper kahraman serisini keşfedin! Mark Grayson on yedi yaşında süper güçleri devraldığında kahraman olmanın çocukken okuduğu çizgi romanlar kadar siyah ve beyaz olmadığını görüyoruz. Süper kahraman olmayı öğrenme yolculuğunda yaşanan aksilikler illa ki olacaktır. Ancak ergenlik çağındayken Invincible yani yenilmez olmak hiç de fena olmaz. 2021’de Amazon Prime’da tv dizisi olarak da uyarlanan bu seri, hala en çok izlenenler listesinden hiç düşmedi.  Tüm dünyada büyük bir yankı uyandıran Invincible, Athica Yayınları’ndan çıktı!

Arka Kapak Yazısı:

Mark Grayson, tam da yaşıtları gibi. Amerika’da sıradan bir lisenin son sınıf öğrencisi.

Okuldan sonra ve hafta sonları berbat bir yarı zamanlı işi var. Kızlara fena halde düşkün ama onları tam olarak anlayamıyor. Arkadaşlarıyla takılmayı, cumartesi geceleri de geç yatmayı seviyor (tabii ki iyi çizgi filmler başlayana kadar). Mark’ı diğerlerinden ayıran tek şey, babasının dünyanın en güçlü süper kahramanı olması ve son zamanlarda onun da babasının güçlerini miras alıyormuş gibi görünmesi.

“Her zaman uzun soluklu, iyi işlenmiş ve bu saatten sonra yeni bir şey üretilemez denilen bir türün merkezinde gayet sağlam bir şekilde duruyor.”

-Kurt Busiek’in önsözünden

edebiyathaber.net (5 Mart 2024)

Yorum yapın