The Walking Dead’in final sezonunun yeni fragmanı!

Temmuz 26, 2021

The Walking Dead’in final sezonunun yeni fragmanı!

Büyük ilgi gören zombi dizisi “The Walking Dead”‘in, 11. ve final sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ağustos ayında yayınlanacak final sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı.

WebTekno‘nun haberine göre, 23 Temmuz’da başlayan San Diego Comic-Con etkinliğinde yayınlanan fragmanda, diziye dahil olan yeni karakterler de yer alıyor. Laila Robin ve Josh Hamilton, seriye Pamela Milton ve Lance Hornsby olarak dahil olacak.

Yeni projeler gelecek

Dizi sona erecek olsa da, daha final sezonu yayınlanmadan yeni projeler için onay almaya başladı. Bu projelerden ilki 2023’te prömiyer yapması planlanan, Daryl Dixon ve Carol Peletier’e odaklanan bir yan seri olacak. Ayrıca “Fear The Walking Dead” ve “The Walking Dead: World Beyond” dizileri, Ekim ayında yedinci ve ikinci sezonları ile ekranlarda izleyicilerle buluşacak. 

Dizide Negan karakterine hayat veren Jeffrey Dean Morgan’a göre, karaktere odaklanan potansiyel bir yan dizinin de gündemde olduğu konuşuluyor. The Walking Dead dizisi ayrıca, Rick Grimes’ı canlandıran Andrew Lincoln’ün başrolde olduğu bir film üçlemesi şeklinde beyazperdeye gelecek.

Kaynak: Webtekno.com (26 Temmuz 2021)

Yorum yapın