Stephen King’in kısa hikayesinden uyarlanan ‘The Boogeyman’in fragmanı ve afişi yayımlandı

Nisan 19, 2023

Stephen King’in kısa hikayesinden uyarlanan ‘The Boogeyman’in fragmanı ve afişi yayımlandı

Stephen King’in aynı adlı kısa hikayesinden uyarlanan ‘The Boogeyman’in afişi ve yeni fragmanı yayınlandı. 2 Haziran’da beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.

Rob Savage’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hamilton ve David Dastmalchia yer alıyor. “Çocukken King’in kısa hikayesini okuduğumda hissettiğim korkuyu çok iyi hatırlıyorum ve sinemaseverlere yaşatmak istediğim duygu da işte bu çocukluk korkusu.” sözleriyle filmin genel ruhunu betimleyen yönetmen Savage, ‘The Boogeyman’i, korku ve sevginin aynı oranda olduğu klasik bir korku filmi olarak nitelendiriyor. 

Yakın zamanda annelerinin ölümüyle başa çıkmaya çalışan lise öğrencisi Sadie Harper ve küçük kardeşi Sawyer, kendi acısıyla yüzleşen terapist babaları Will’den bekledikleri desteği görmezler. Kardeşler yeni hayatlarına alışmaya çalışırken evlerinde beliren çaresiz bir danışanla birlikte tüyler ürpertici doğa üstü bir varlıkla karşı karşıya gelecek ve yaşamları alt üst olacaktır. 

“Karanlıktan korkmanız için bir sebep vermeyi heyecanla bekliyoruz” mesajıyla izleyicilerini beyazperdeye davet eden ‘The Boogeyman’,  2 Haziran’dan itibaren sinema salonlarındaki sıcaklığı yükseltecek. 

edebiyathaber.net (19 Nisan 2023)

Yorum yapın