Stephen King’den “Hayaletin Garip Huyları” tam çevirisiyle Türkçede

Kasım 4, 2019

Stephen King’den “Hayaletin Garip Huyları” tam çevirisiyle Türkçede

Stephen King’in “Hayaletin Garip Huyları” adlı öykü kitabı, Gönül Suveren – Esat Ören çevirisiyle Altın Kitaplar tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Korku kralının sınırsız hayal gücüne tam metin ayrıcalığıyla eşlik etmeye hazır mısınız?

Korkunun hüküm sürdüğü, uğursuz güçlerin ve ürkütücü yaratıkların varlığını sürdürdüğü, güzel her şeyin bir anda yok olabileceği o tuhaf ve harika durakta buluşalım. İğrenç sıçanların yeni bir dünya kurduğu karanlıkların derinliklerinden, hayatla ölümü birbirinden ayıran baş döndürücü yüksekliklere… İnsanlığı yeryüzünden silmeye çalışan bir virüsten, uzayın sonsuzluğundan gelen korkunç bir tehdide… Bağımlılıktan kurtulmak için alışılmadık yollara başvuran bir adamdan, mide bulandırıcı bir dönüşüm geçiren yalnız bir alkoliğe… Tüylerinizi diken diken edecek yirmi müthiş öykü.

YAZAR HAKKINDA

Stephen King, hepsi de dünya çapında çok satanlar listelerine girmiş elliden fazla romanın yazarıdır. Eserlerinin arasında Kara Kule serisi, O, Mahşer ve Hayatı Emen Karanlık vardır. 2003’te Ulusal Kitap Vakfı’ndan Amerikan Edebiyatına Güzide Katkı Madalyası, 2014’te Ulusal Sanat Madalyası almıştır. Kendisi de yazar olan eşi Tabitha King ile Bangor, Maine’de yaşamaktadır.

edebiyathaber.net (4 Kasım 2019)

Yorum yapın