Psikolojik sermaye nedir, nasıl geliştirilir?

Mart 20, 2023

Psikolojik sermaye nedir, nasıl geliştirilir?

Hülya Mutlu’nun “Bu Bir Yatırım Tavsiyesidir” adlı kitabı Doğan Kitap etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Hayatta yapabileceğiniz en sağlam, en tutarlı ve geri dönüşü en kesin yatırım psikolojinize, daha doğrusu psikolojik sermayenize yapacağınız yatırımdır.

Psikolojik sermayesi güçlü olan insanlar güçlüklerle karşılaşınca yılmaz. Zorluklarla nasıl başa çıkabileceklerini bilirler. Daha çabuk toparlanırlar ve güçlü dururlar. Psikolojik sermaye geliştirilebilen bir olgudur. Bu nedenle, psikolojik sermayenin ne olduğu kadar nasıl artırılabileceği ve yönetilebileceği de örnek uygulamalarla zengin bir rehber niteliğinde olan bu kitapta anlatılmakta.

Hayatın karşımıza ne tür güçlükler çıkaracağını bilemeyiz ama karşımıza çıkan güçlükleri nasıl aşabileceğimizi öğrenebiliriz.

Tadımlık>>>

Yazar hakkında

Hülya Mutlu, farklı şirketlerde insan kaynakları, kalite, satış ve müşteri ilişkileri yönetiminde çalıştı. 2006’dan beri iş hayatını Türkiye’de Enmac, İngiltere’de HMI, Avustralya’da ise Equal firmaları çatısı altında; İstanbul, Birmingham ve Perth üçgeninde sürdürüyor. Dünyanın farklı yerlerinde strateji, liderlik, yönetim becerileri, çatışma yönetimi ve insan kaynakları konularında danışmanlık yapıyor ve eğitim veriyor. Aynı zamanda koç olan yazar, her kademeden yöneticiye koçluk yapıyor. Mizahın ve hikâye anlatmanın gücüne inanan Hülya Mutlu, farkındalık yaratan eğlenceli videolarıyla, sosyal medyada da kurumsal hayatın nabzını tutuyor. 

Yazarın Sayfası 

edebiyathaber.net (20 Mart 2023)

Yorum yapın