Özlem Anar’ın ilk romanı: “Kayıp Ruhlar Kitabı”

Mayıs 5, 2016

Özlem Anar’ın ilk romanı: “Kayıp Ruhlar Kitabı”

KayipRuhlarKapak.inddÖzlem Anar’ın ilk romanı “Kayıp Ruhlar Kitabı”, Yitik Ülke etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Kayıp Ruhlar Kitabı” adını verdiği ilk romanı yayımlanan Özlem Anar, okuru düşlerle dolu büyülü bir yolculuğa davet ediyor. “Antik Zaman Hikâyeleri” alt başlığıyla yayımlanan eseri yayına hazırlayan İhsan Oktay Anar, aynı zamanda kapak çiziminin de sahibi. Eser, Yitik Ülke Yayınları etiketiyle kitapseverlerin ilgisine sunuldu. Gündüz Öğüt, kitabın arka kapak yazısında şöyle sesleniyor edebiyat okuruna:

İnsanlık mirası böyle bir şey olsa gerek. Özlem Anar, zamanın geçmiş dehlizlerindeki birikimleri, adına ilham dediğimiz kelamın devamlılığını sağlayan evrensel iletişimin bir kalemi olarak son derece alçakgönüllü bir şekilde bizlere sunmuş.

Elinizdeki roman, var olduğu günden beri insandaki umudu ve aşkı, zaman ve mekândan münezzeh haliyle ortaya seriyor. Adeta yaşanmışlıklar kervanının yılmadan usanmadan süren yolculuğunun kanıtı gibi. Ne mutlu ki, bu yolculuğa çıkma cesaretini kendinde bulan okurlara. Yazıldığı dil itibarıyla Türk Edebiyatından neşet bulan bu roman, insanlık edebiyatına sunulmuş büyük bir katkıdır. Kendi dilimizde yazılmış böyle bir romanı okuyabilmekse, bir ayrıcalıktır.Kayıp Ruhlar Kitabı, insan ruhlarının kendine ve geleceğine adanmış bir gökkuşağıdır ve herkesi kucaklayabilecek bir umudun habercisidir.

Kayıp Ruhlar Kitabı, okura, her insanda bulunan ama kullanılmaya kullanılmaya gözden ırak hale gelmiş cesaret ve umudun kanatlarını hatırlatıyor ve bu kanatlarla, insanın dilediği diyarlara ulaşmasının mümkün olduğunu anlatıyor.

edebiyathaber.net (5 Mayıs 2016)

Yorum yapın