Oyunculuğun Sırları Atölyesi 25 Ocak’ta ücretsiz

Ocak 18, 2024

Oyunculuğun Sırları Atölyesi 25 Ocak’ta ücretsiz

oiktoz akademi tarafından 25 Ocak Perşembe günü, İstanbul Kadıköy Devridaim Enstitüsü‘nde “Oyunculuğun Sırları Atölyesi” düzenleniyor. 

Atölyede eğitmen olarak; birçok tiyatro oyunu, sinema filminde yer almış, usta oyuncu ve deneyimli eğitmen Cengiz Okuyucu yer alacak.

Atölye “ücretsiz” olarak ilgili herkesin katılımına açık. Atölyeye katılan herkese, Şubat ayında gerçekleştirilecek ve 4 ay boyunca devam edecek “Oyunculuk Atölyesi” için % 10 indirim uygulanacak. 

Kontenjan sınırlı. 

Oyunculuğun Sırları Atölyesi” Hakkında

Oyunculuk!!!

Yüzyıllardır var olan bu mesleğin çok konuşulmayan ve bilinmeyen yanlarını, şöhretli olmak ve oyuncu olmak arasındaki büyük ayrımı ve mantar gibi türeyen kursların neleri öğretip öğretmediğini bilmek ister misiniz?

Oyuncu olmak isteyen, ben iyi bir izleyiciyim diyen, kendini ifade etmek ve sosyalleşmek isteyen herkesi bekliyoruz.

Size bir sır vereceğiz…

TARİH: 25 Ocak Perşembe / 19.00 – 21.00
MEKAN:
 Devridaim Enstitüsü: Rasimpaşa, Başakçı Sk. Barış Apt. No:10 Blok No:12 34716 Kadıköy / İstanbul

Eğitmen: Cengiz Okuyucu

2 Ekim 1979 İstanbul’da doğdu. Lise yıllarında Zeytinburnu’ nda başladığı oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olarak devam etti. Gözlerimi Kaparım Vazifemi YaparımKlakson Borazanlar ve BırtlarıÇıkmaz Sokak ÇocuklarıSırça Hayvan KoleksiyonuKahraman Bakkal Süpermarkete KarşıKaç Baba KaçSevgili Doktor ve Yedi Kocalı Hürmüz adlı oyunlarda görev yapan oyuncu, televizyon ve sinema sektöründe de birçok yapımda rol almıştır. Zeynep’ in Sekiz Günü, Beginner, Leblebi TozuYapışık Kardeşler sinema filmlerinin yanında; Cennet MahallesiSakarya FıratMuhteşem Yüzyıl KösemÇarpışmaKırmızı OdaEvlilik Hakkında Her Şey ve Son Yaz adlı dizilerde de görev almıştır. Uzun yıllardır eğitmenlik kariyerini de başarılı bir şekilde sürdüren oyuncu, sektöre ve konservatuarlara sayısız oyuncu yetiştirmiştir.

“Oyunculuğun Sırları Atölyesi” eğitimine başvurmak için>>>

edebiyathaber.net (18 Ocak 2024)

Yorum yapın