Öykü Dergisi ‘Hişt! Hişt!’in yeni sayısı yayımladı

Ekim 29, 2021

Öykü Dergisi ‘Hişt! Hişt!’in yeni sayısı yayımladı

Çevrimiçi öykü dergisi ‘Hişt Hişt”in 9. sayısı yayımlandı.

 “Öykülerle örülü bir dünya” sloganıyla yayın yapan yeni nesil öykü dergisi ‘Hişt! Hişt!’ yeni sayısını yayımladı…

“Öykülerle örülü bir dünya” sloganıyla Mayıs 2020’den bu yana yayın hayatını sürdüren öykü dergisi ‘Hişt! Hişt!’ sizlerden gelen öyküler arasından en niteliklileri seçerek yayımlamaya devam ediyor. Sekizinci ve dokuzuncu sayısını yayımlayan ve çevrimiçi yayın yapan dergi, yine pek çok öykü ve öykücü tanıştırdı okura…

‘Hişt! Hişt!’in yeni sayısında Cem Alptekin, “El-Tayr Korsanları” öyküsüyle okuru Uzay’ın derinliklerine götürerek onları salgın, aşı ve uzay korsanları ile baş başa bırakıyor. Gül Özen de yine Uzay’dan seslenerek “Mars’ta Bir Kolcu” öyküsüyle yer alıyor. Hicret Birik “Ceviz Kokusu” ile Anadolu’nun masalsı kapılarını ardına kadar açarken Deniz Ezgi Avcı “Tavus Kuşu”, Iraz Şensöz “A Harfi”, Müjde Paralı Van Gorp “Gül Ağacındaki Ah” öyküleriyle bu sayıya katkıda bulunuyor. Tüm bu öykülerin yanı sıra sitede okunmayı bekleyen ve oldukça merak uyandıran birbirinden farklı türde öykü var. Üstelik bazıları, usta seslerin sesinden dinlenebiliyor.

Sitede ayrıca Görünge bölümü mevcut. Burada yer alan Uzun Ayın Kısası’nda Abdulbaki Yavuz’un “Bir Kaplumbağa ile Tavşan Hikâyesi” ve Ertuğ Tüfekçioğlu ile İrem Altuğ’un “Direk Aşk” filmleri yayınlanırken Çizik bölümünde Mustafa Saray’dan “İlham” ve “Sonbahar” çizimleri yer alıyor.

Hepsi ve daha fazlası için içeriklere internet üzerinden ücretsiz ulaşabilir, derginin sosyal medya hesaplarını takip ederek yeni sayılardan ve öykülerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca yazar başvurusu yaparak internet sitesi üzerinden dergiye öyküler eklemek mümkün. Eklenen öyküler, inceleme sonrası uygun görüldüğü takdirde yayın programına alınıyor.


İnternet Sitesi: https://histhist.com/
Twitter: @histhistcom
Instagram: @histhistcom

edebiythaber.net (29 Ekim 2021)

Yorum yapın