Öteberi fanzinin 4. sayısı yayımlandı

Mayıs 12, 2016

Öteberi fanzinin 4. sayısı yayımlandı

4. sayı - 2Öteberi fanzinin 4. sayısı yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Mizahi bir üslupla yayın hayatını sürdürmeye çalışan Öteberi’nin “Romantik fanzin” sloganlı son sayısında, müzikten aşka birçok konuya değiniliyor.

İstanbul merkezli “goygoy fanzini” Öteberi, yazar Mine G. Kırıkkanat’ın da bir öyküsüyle destek verdiği dördüncü sayısını okura sundu.

İlk sayısı Şubat 2016’da basılan, mizahi bir üslupla yayın hayatını sürdüren Öteberi fanzinin son sayısında, “Romantik fanzin” sloganı kullanıldı. Yazar Kırıkkanat’ın “Aşkın Köpüğü” öyküsünü kapağına taşıyan Öteberi’de; radyocu Kemal Ayça’nın ‘Superman ve Batman’ hakkındaki mizahi hikayesi bulunurken, Blues sanatçısı Göksenin Tuncalı’nın Blues efsanesi B. B. King hakkındaki yazısı da yer alıyor.

Fanzinin 4. sayısında, yayımcılardan Efe Sönmez, Kubilay Kos ve Ozan Tokgöz’ün yazılarının yanı sıra, Pelin Aykın ve Bağdagül Çelik’in de işleri yer alıyor. Ayrıca, Esra Sinav, Yusuf Mocu ve Erman Akkuş da karikatürleriyle Öteberi sayfalarında okuru selamlıyor.

Öteberi fanzin, şu an için hiçbir kitabevine bırakılmıyor. Fanzini edinmek isteyenlerin [email protected] adresine e-posta göndermeleri gerekiyor.

edebiyathaber.net (12 Mayıs 2016)

Yorum yapın