Netflix’in ağustos içerikleri belli oldu

Temmuz 28, 2023

Netflix’in ağustos içerikleri belli oldu

Netflix Türkiye, ağustos ayında birçok orijinal ve lisanslı içeriğe yer verecek. 

Diziler

Ragnarok: 3. Sezon (24/08/2023)
İyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşırken Magne’nin cesareti, tanrılarla devler arasındaki son efsanevi savaşta çok büyük bir sınavdan geçmek üzeredir.

Güneşin Karanlığında: 2. Sezon: 2. Kısım (03/08/2023)
Lisa’nın duruşması yaklaşırken Mickey şüpheleriyle, zorluklarla ve beklenmedik gelişmelerle boğuşur. Izzy önemli hamleler yaparken Lorna ve Cisco da büyük günlerini planlar.

The Upshaws: 4. Kısım (17/08/2023)
Bu komedi dizisinde Indiana’da yaşayan, işçi sınıfından siyahi bir aile, gündelik dertlerle uğraşırken daha iyi bir hayat ve mutlu bir yuva için çabalıyor.

Painkiller (10/08/2023)
Amerika’daki opioid salgının nedenlerini ve sonuçlarını irdeleyen bu drama, sorumluları, kurbanları ve gerçeği arayan bir soruşturmacıyı konu alıyor.

Zombi Evreni (08/08/2023)
Bir zombi virüsü salgınının patlak verdiği Seul’de, kimler zorlu görevler karşısında yaşayan ölüleri alt ederek sağ kalmayı başaracak?

Filmler

Kötü Adamın 10 Günü (18/08/2023)
Hayatta sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra kötü bir adam olmaya karar veren Sadık, üçlemenin aksiyon dolu üçüncü filminde köşkte işlenen tuhaf bir cinayeti çözmeye çalışır. 

Heart of Stone (11/08/2023)
Bir istihbarat ajanı, adına çalıştığı küresel ve gizemli barışı koruma örgütünün en değerli ve en tehlikeli silahının çalınmasını önlemeye çalışır.

Aşkı Seç (31/08/2023)
İstikrarlı bir ilişki yaşadığı erkek arkadaşını mı, yıllar önce uzaklara çekip gideni mi yoksa ünlü rock yıldızını mı? İkilemde kalan Cami bunlardan hangisini seçecek?

Ruh Kapanı (02/08/2023)
İnsanları vahşi katillere dönüştüren bir silahı ele geçirmek için tutulan paralı asker, kendi kardeşi silahın kurbanı olunca intikam peşine düşer.

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2 (08/08/2023)
Yaşadıkları trajik kazanın ardından Lancelot ile ilk kez tekrar bir araya gelen Tristan, annesinin hayatını kurtarmak için içindeki iblisleri yenmeyi öğrenmelidir.

Belgeseller

Johnny Depp-Amber Heard Davası (16/08/2023)
Her iki tarafın ifadelerini ilk kez yan yana gösteren bu belgesel, Hollywood’u sarsan davayı ve bunun internetteki yansımalarını mercek altına alıyor.

Perde Arkası: 3. Cilt (Her Hafta Yeni Bölüm) (01/08/2022)

Belgesel dizisi Perde Arkası, 4 bölümden oluşan 3. cildiyle geri dönerek sporun uçsuz bucaksız ve çılgın dünyasından destansı öyküleri açığa çıkarıyor. Bokstan futbola ve doping skandallarına kadar çeşitli konuları ele alan hikâyeler, manşetlerin ötesine geçerek bildiğimiz sandığımız şeyleri altüst edecek. Haftalık olarak yayınlanacak bölümler, olayları bizzat yaşayan kişilerin anlatımlarını temel alırken perde arkasında yaşananları da gözler önüne seriyor.

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop (09/08/2023)
Ezber bozan öncülere saygı duruşu niteliğindeki bu belgeselde rap sanatçıları, söz yazarları ve uzmanlar, kadınların hip-hop üzerindeki etkisini anlatıyor.

Çocuk

Maymun Kral (18/08/2023)
Bir maymun, büyülü dövüş değneği ile birlikte destansı bir serüvene atılarak iblisler, ejderhalar ve tanrılarla mücadele eder. En büyük düşmanı ise kendi egosudur.

Lisanslı içerikler

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (16/08/2023)
Manhattan’da bir apartman dairesinde sahibi Katie ile mutlu bir hayat yaşayan Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke’u getirmesiyle birlikte gözden düştüğünü hissetmeye başlar. İkili arasında başlayan rekabet kısa sürede yerini iş birliğine bırakacaktır.

Çiğ (16/08/2023) 

Julia Ducournau’nun yazdığı ve yönettiği filmde genç bir vejetaryen başladığı veterinerlik okulunda ilk defa et tatmak zorunda kalarak ete karşı konulamaz bir tutku geliştirir ve buna bağlı bazı olaylar yaşanır.

edebiyathaber.net (28 Temmuz 2023)

Yorum yapın