Minoa Kitapevi Londra Kitap Fuarı’nın Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü’nün sahibi oldu

Nisan 12, 2023

Minoa Kitapevi Londra Kitap Fuarı’nın Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü’nün sahibi oldu

Her yıl Nisan ayında Londra’da düzenlenen dünyanın en büyük kitap fuarlarından biri olarak kabul edilen Londra Kitap Fuarı’nın Uluslararası Mükemmeliyet Ödüllerinden (International Excellence Awards) birinin sahibi Beşiktaş’ta faaliyet gösteren Minoa Kitapevi oldu.

Minoa Kitapevi web sitelerinde ödül haberini şöyle duyurdu:

“Londra Kitap Fuarı’nın her yıl düzenlediği “Uluslararası Mükemmeliyet Ödülleri” (London Book Fair International Excellence Awards – IEA) 2023 finalistleri açıklandı. Bağımsız kitabevi Minoa olarak “Yılın Kitabevi” kategorisinde aday gösterilmiş olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Organizasyon, Uluslararası Yayıncılık endüstrisinde başarıları, tutku; yaratıcılık ve hüner açısından değerlendiriyor. Yılın Kitabevi kategorisinde Türkiye’den Minoa ile Almanya, Kosova ve Nijerya’dan 3 bağımsız kitabevi yer alıyor. IEA 2023 Ödül töreni 19 Nisan akşamı Londra’da gerçekleşecek. Güzel haberlerle dönmeyi umuyoruz.”

Londra Kitap Fuarı aynı zamanda yazılı, işitsel, TV, film ve dijital kanallarda içerik satışı ve dağıtımı için haklar müzakeresi için küresel bir pazar yeridir. 

Minoa’nın hikayesi için:

edebiyathaber.net (12 Nisan 2023)

Yorum yapın