Milliyet Sanat’ın Ocak sayısı “Cumhuriyet Kızları” kapağıyla raflarda

Ocak 3, 2023

Milliyet Sanat’ın Ocak sayısı “Cumhuriyet Kızları” kapağıyla raflarda

2023’ün ilk Milliyet Sanat sayısı kapağında, Gamze Taşdan’ın Cumhuriyet’in kuruluş coşkusunu yaşatan “Cumhuriyet Kızları” sergisinden bir resme yer veriyor. 

Milliyet Sanat’ın Ocak 2023 sayısının kapağında okurları, Gamze Taşdan’ın Bozlu Art Project’te açılan ve 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’in kuruluş coşkusunu yaşatan “Cumhuriyet Kızları” sergisi karşılıyor. 

Ayın Söyleşisi için Asu Maro’nun konuğu, oyunculuk kadar önemsediği yazarlık kariyerinde üçüncü romanı Luna’yı yayımlayan Buğra Gülsoy oluyor. Kitabını, insanlığın özüne dönüp tekrar bir altın çağa ulaşacağı umuduyla “kadim geleceğe” adayan Gülsoy, yeni romanının yanı sıra mimarlık okurken başlayan yazma tutkusunun diğer duraklarına, hisleriyle çizdiği oyunculuk kariyerine ve oğluyla beraber öğrenmeye çalıştığı babalığa dair içten bir sohbete imza atıyor. 

Milliyet Sanat’ın Ocak 2023 sayısında ayrıca Çağan Irmak yeni filmi Sevda Mecburi İstikamet”i, sinemasındaki genç bakışı ve değişmeyenleri; alternatif rock’ın sevilen grubu Madrigal “Seni Dert Etmeler”den müzikal kariyerlerine kadar kendilerine dair pek çok şeyi; “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” ekibi yedi senenin ardından yepyeni bir kadroyla sahnelenen oyunu; Murat Gülsoy ise yeni romanı Ressam Vasıf’ın Gizli Aşklar Tarihi’ni anlatıyor.

Röportajların yanı sıra renkli haberler, incelemeler, köşe yazıları gibi her yaştan sanatseverin zevkle okuyacağı daha birçok zengin içerik Milliyet Sanat’ın müzik, edebiyat, plastik sanatlar, sinema, podcast ve sahne sanatları sayfalarında…

Kitabevlerinde, marketlerde, Getir’de, Trendyol’da, yakala.co’da ve dijital uygulamalarda okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

Bilgi için: milliyetsanat.com 

instagram.com/milliyet_sanat

twitter.com/milliyet_sanat

edebiyathaber.net (3 Ocak 2023)

Yorum yapın