Mevsimlik şiir dergisi sadece ŞİİR’in 12. sayısı çıktı

Nisan 8, 2023

Mevsimlik şiir dergisi sadece ŞİİR’in 12. sayısı çıktı

Sadece Şiir Dergisi’nin 12. sayısı yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Bu sayıda yer alan şairler harf sırasıyla şöyle: Abdulhalik Aker, Ahmet Günbaş, Ahmet Özbek, Arda Kartal, Arya Yıldırım, Aslıhan Tüylüoğlu, Bahtiyar Kaymak, Barış Pirhasan, Buket Düzgen, Burak Ş. Çelik, Cengizhan Genç, Duygu Taylan, Enver Ali Akova, Erkan Kara, Güray Öz, Hatip Çiçek, Hayati Baki, Hüseyin Bahça, Hüseyin Çevik, İlhan Durusel, Kadir Tepe,  Kenan Sarıalioğlı, Kübra Devecioğlu, kuŞinSan, Merve Gündoğdu, Murat Kağan Ayık, Mustafa Sezer, Mustafa Uçurum, Mutlu Merve Başkaya, Orhan Alkaya, Özge Sönmez, Pelin Yörük, Şafak Çelik, Sema Güler, Serdar Koçak, Sevgi Boztoğan, Sühan Bozdağ, Şura Aykan, Tozan Alkan, Volkan Odabaş, Yeutikhn Turhan ve Zafer Şenocak.

Cevahir Bedel ile Fırat Baytak, Göktürk Yaşar ile Serkan Türk söyleşti.

Ayşegül Tözeren‘in “Yeniden kurulacağına adı gibi inanan kaybolmuş bir kentin eskicisinin plağından seslenenlere yola çıkarken kısa bir mektup.” adlı yazısı ile Yücel Kayıran’ın “Şiir İnsana Ne Yapar” başlıklı yazısıyla derginin dikkat çekenlerinden.

sadece ŞİİR’in 12. sayısının kapağı Nevin Kaygun imzalı.

Dergi saygı bölümünde Kâmran S. Yüce’nin el yazısıylabir şiirine yer verdi.

Genel Yayın Yönetmenliğini Umay Umay’ın, editörlüğünü Serkan Türk’ün yaptığı sadece Şiir dergisi, dilimizin yanı sıra bu ülkede yaşayan ve yazılan diğer dillerden şiir örneklerini de okurun dikkatine sunuyor.

Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları, ülkenin her yerinde kitapçıların yanı sıra, Migros, D&R, CarrefourSA gibi mağazalardan da rahatlıkla bulabiliyor.

edebiyathaber.net (8 Nisan 2023)

Yorum yapın