“Mahall Bomonti İzmir’de 3 İzmirli Sanatçı” sergisi açıldı

Ekim 21, 2016

“Mahall Bomonti İzmir’de 3 İzmirli Sanatçı” sergisi açıldı

1476963536_naficilİzmirli sanatçılar Güven Zeyrek, Nafi Çil ve Ozan Ünal’ın yapıtlarının yer aldığı “Mahall Bomonti İzmir’de 3 İzmirli Sanatçı” sergisi açıldı.

Etkinlik bülteninden

1912’de Bomonti Tesisleri’nin inşa edildiği arazide geliştirilen projedeki tarihi binalar restore edilerek dizayn edilen galeride ilk serginin açılışı özel bir davetle gerçekleştirildi.

Lebriz Art Solutions ortaklığıyla organize edilen “Mahall Bomonti İzmir’de 3 İzmirli Sanatçı” adlı sergide sanatta 60. yılını yaşayan Güven Zeyrek, başarılı eserlere imza atan ressam-mimar Nafi Çil ve çok sayıda ödülü bulunan heykeltraş Ozan Ünal’ın resim ve heykelleri yer alıyor.

Sergi maratonu devam edecek

23 Kasım’a kadar devam edecek olan sergide, aynı zamanda mimar olan Nafi Çil yapacağı söyleşiyle İzmirlilerle buluşacak. Mahal Bomonti İzmir, ikinci etkinlik olarak 25 Kasım-22 Ocak tarihleri arasında Özdemir Altan “Kolajlar” sergisine ev sahipliği yapacak. Ardından 10 Şubat – 6 Mart tarihleri arasında 19. yüzyılda kullanılan Wet Collodion tekniği ve antika fotoğraf makinesi ile çekilen Kerim Suner imzalı fotoğrafların yer alacağı “Zamansız Portreler” fotoğraf sergisi gerçekleştirilecek. Mahall Bomonti İzmir’de kültür ve sanat etkinlikleri hiç ara vermeden devam edecek.

edebiyathaber.net (21 Ekim 2016)

Yorum yapın