Lom Creative, Vonnegut Serisi’nin kapakları ile Avrupa Tasarım Ödülleri’ne layık görüldü

Temmuz 5, 2022

Lom Creative, Vonnegut Serisi’nin kapakları ile Avrupa Tasarım Ödülleri’ne layık görüldü

Kapak tasarımlarını Utku Lomlu ve ekibi Lom Creative’in hazırladığı “Vonnegut Serisi”, Avrupa Tasarım Ödülleri’nde yayın tasarımı kategorisinde EdAwards Silver ödülüne layık görüldü.

2007’den bu yana görsel iletişim tasarımı alanında düzenlenen ve her yıl farklı ülkelerden akademisyen, yayıncı, gazeteci ve tasarım editörlerinin oluşturduğu bir jüri tarafından belirlenen Avrupa Tasarım Ödülleri (European Design Awards) Tallinn’de gerçekleşen törenle bu yılki sahiplerini buldu. 


Utku Lomlu ve Lom Creative Studio ekibi geçtiğimiz yıllarda da farklı kategorilerde ulusal ve uluslararası birçok tasarım ödülünün sahibi olmuştu. Avrupa Tasarım Ödülleri, Avrupalı tasarımcılara iletişim tasarımı alanındaki üstün çalışmaları için verilir. Avrupa çapındaki tasarım dergilerinin ortak bir girişimidir ve Uluslararası Tasarım Konseyi tarafından onaylanmıştır. On beş Avrupa tasarım dergisinden temsilcilerden (gazeteciler ve tasarım eleştirmenleri) oluşan bir panel tarafından değerlendirilirken, kazanan başvurular EdAwards Kataloğu’nda yer alıyor.

edebiyathaber.net (5 Temmuz 2022)

Yorum yapın