KulturaLitera’da yeni bir dönem başlıyor

Aralık 7, 2021

KulturaLitera’da yeni bir dönem başlıyor

Edebiyat, yaratıcı yazarlık ve içerik üretim platformu KulturALiterA artık online roman ve öykü danışmanlığı veriyor. Aralık 2021-Haziran 2022 dönemi programlarının da başladığı platforma abone olmak mümkün. 

Uzun zamandır düzenlediği edebiyat ve yazı atölyeleriyle pek çok yazar ve yazar adayıyla buluşan KulturALiterA, deneyimli yazar ve editör kadrosuyla öykü ve roman türlerinde kitap yazmak isteyenlere online danışmanlık hizmetleri vermeye başladı. Dosya analizi ve raporlamayı da içeren bu çalışmalar en az bir saatlik görüşmeleri içeriyor. Yazmaya yeni başlayanlar için “metin analizi” de platformun yeni çalışmaları arasında. KulturaLitera danışmanlık hizmetinden yaralanmak isteyenlerin öykü dosyalarıyla Mahir Ünsal Eriş ve Doğuş Sarpkaya, roman dosyalarıyla Oylum Yılmaz, çeviri ve teknik metinlerle ise Seda Ateş ilgileniyor.

Yazdıkları ya da yazmayı planladıkları üzerinde konuşmaya, birebir fikir almaya ve hikaye geliştirmek için yazar danışmanlığına ihtiyaç duyan herkes KulturALiterA’yla birlikte çalışabilir. 

Ayrıca her ay edebiyat odaklı pek çok atölye ve seminer çalışmasının hayat bulduğu platforma artık abone olmak da mümkün. Düzenli olarak gerçekleşecek birden fazla etkinliğe katılmak isteyenler KulturALiterA abonesi olabilecek, bütün etkinliklere indirimli olarak katılıp abonelik kapsamında birbirinden farklı seçeneklerle danışmanlık ve editörlük hizmetleri alabilecekler. 

Mahir Ünsal Eriş’le Dil ve Öykü Çalışmaları, Oylum Yılmaz’la Yaratıcı Yazma ve Okuma, Doğuş Sarpkaya ile Roman Kuramı, Seda Ateş ile Editörlük Çalışmaları, Töre Sivrioğlu ile Tarih ve Mitoloji Okumaları KulturALiterA’nın Aralık-Haziran döneminde gerçekleşecek. Seda Akipek ile Çocuk Edebiyatı, Sepin Sinanlıoğlu İle Mindfulness, Elçin Poyrazlar ile Suç Edebiyatı da, platformun diğer atölye çalışmalarından. KulturALiterA’da ayrıca Şule Tüzül’ün yürütücülüğünü üstlendiği Kitap Kulübü’ne de katılmak mümkün. 

Etkinlikler, danışmanlık hizmetleri, abonelik tanımları ve diğer tüm içerikler hakkında bilgi almak için KulturALiterA’nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.KulturALiterA.com

edebiyathaber.net (7 Aralık 2021)

Yorum yapın