Kuğu Gölü Balesi 23 Mayıs’ta İstanbul’da

Mart 19, 2015

Kuğu Gölü Balesi 23 Mayıs’ta İstanbul’da

Kremlin+Balesi_Kugu+Golu+3Dünya balesinin seçkin klasiği Kuğu Gölü, Rusya’nın genç bale topluluğu Kremlin Balesi’nin performansıyla sanatseverlerle buluşacak. Çaykovski’nin ünlü şaheseri, 23 Mayıs’ta İstanbul’da “perde” diyecek.

Yazıldığı günden bu yana binlerce kez sahnelenen Pyotr İlyiç Çaykovski’nin ölümsüz eseri “Kuğu Gölü”, Rus Ulusal Dansçısı Andrey Petrov’un sanat direktörlüğünü ve koreograflığını üstlendiği Kremlin Balesi’nin eşsiz performansıyla ilk kez Türkiye sahnelerine konuk olacak. Aşkı anlatan en güçlü eserlerden biri olarak sahnelendiği her ülkede milyonlarca kişiyi büyüleyen Kremlin Balesi ile Kuğu Gölü, IEG Live ve Sa Organizasyon işbirliğiyle İstanbullulara büyülü bir seyir keyfi yaşatacak.

Şeytani bir büyücünün lanetiyle kuğuya dönüştürülen Prenses Odette’in hikayesini anlatan eser, gerçek aşkın büyü ile gelen lanetin üstesinden gelişini müzik ve dansın muhteşem birlikteliği ile sahneye taşıyor. Kremlin Balesi ile Kuğu Gölü, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü Zorlu PSM’de İstanbullu bale severlerle buluşacak. Müzik ve dansın eşsiz uyumuyla görsel bir şölene dönüşecek gösteri, İstanbul’da üst üste gerçekleştirilecek iki gösterimle sanatseverlerin gönlünü fethedecek.

Gösterimin biletleri Biletix’te…

edebiyathaber.net (19 Mart 2015)

Yorum yapın