“Küçük Büyük Tüm Canlılar” raflarda

Ocak 29, 2024

“Küçük Büyük Tüm Canlılar” raflarda

James Herriot’un “Küçük Büyük Tüm Canlılar” adlı kitabı, Muhlis Ünal Salman çevirisiyle Epsilon Yayınevi tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Herkesin okuması gereken dünyaca ünlü,

Çok satan bir eser.

Dünyanın en sevilen veterineri James Herriot’un yürek ısıtan, eğlenceli ve yer yer hüzünlü dünyasına dalıp büyülenmek ister misiniz?

Kırk yılı aşkın bir süredir, James Herriot muhteşem öyküleri, derin yaşam sevgisi ve olağanüstü öykü anlatma yeteneği ile okuyucularını kendine hayran bırakmıştır. Herriot, onlarca yıldır en küçüğünden en büyüğüne kadar yüzlerce hayvanı tedavi edip hayata tutunmalarına vesile olurken hem hayvanları hem de insanları keskin gözleriyle ve sevgi dolu kalbiyle gözlemlemiştir.

Küçük Büyük Tüm Canlılar’da, mesleğe yeni başlayan ve Yorkshire kırsalındaki veterinerlik uygulamalarının, veterinerlik okulunun yetersiz ortamında öğrendiklerinden çok farklı olduğunu keşfeden genç Herriot ile tanışıyoruz. Bazı ziyaretler yürek burkacak derecede zor, bazıları neşeli ve eğlenceli. Hayvanlar dünyasına olan sevgisini her cümlesinde hissedeceğiniz yazar, veterinerliğin muhteşem taraflarını, karşılaşılabilecek vaka çeşitliliğini ve hiç bitmeyen zorluklarını keşfediyor ve okurunu da büyülü dünyanın içine sokuyor.

James Herriot’un anıları dünya çapında 80 milyon kopya sattı ve hâlâ her yaştan okuyucunun ilgisini çekmeye devam ediyor.

edebiyathaber.net (29 Ocak 2024)

Yorum yapın