Koray Bilici’den ‘Geleceğe Işık Tutan Liderler’

Nisan 1, 2023

Koray Bilici’den ‘Geleceğe Işık Tutan Liderler’

Koray Bilici’nin Geleceğe Işık Tutan Liderler Yeni Nesil Liderlerin Başucu Kitabı Doğan SoLibri Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Farklı sektörlerden işbirlikçi, vizyoner ve dönüştürücü liderle uzun yıllardır işbirlikleri yapan Yeni Nesil Dönüşüm ve İletişim Lideri Koray Bilici, yaklaşık 2 yıldır düzenlediği “Liderler Koray Bilici’ye anlatıyor” podcast serisine katılan 50 liderle yaptığı söyleşileri, kendi perspektifini ve yorumlarını da ekleyerek “Geleceğe Işık Tutan Liderler” adlı kitabıyla okurlarıyla buluşturuyor.

Doğan SoLibri tarafından yayınlanan yeni nesil liderin başucu kitabı “Geleceğe Işık Tutan Liderler”, D&R başta olmak üzere 28 Mart’ta tüm kitapçıların raflarında yerini alacak.

Kariyer yolculuğunun her safhasındaki iş insanları ve iş hayatına yeni atılacak gençler için bütüncül bir anlayışla hazırlanan kitap, liderlik kavramını tecrübeler ve geleceğe dair öngörüler ile birlikte ele alıyor. “Bugün artık dünde kaldı” mottosuyla yazılan kitap, iş dünyasının geleceğine ışık tutuyor.

İş dünyasının önde gelen liderleri, kariyerleri boyunca attıkları adımları, verdikleri kararları, şirketlerine kattıkları değerleri ve geleceğe yönelik planlarını bu kitapta anlatırken, kitabın ardında Koray Bilici’nin 25 yıllık performans odaklı dönüşüme dair kanıtlanmış uluslararası kayıtlı başarılarından elde ettiği birikimleri bulunuyor.

Dijital Darwinizm’in gereği olarak şirketler inanılmaz hızlı bir dönüşüm sürecine girdi. Bu dönüşümün kararlı ve enerjik bir biçimde organizasyonların içine işlemesi gerekiyor. Bunun yolu ise yaratıcılık ve pazar verilerinin doğru şekilde okunmasıyla oluşturulacak güçlü müşteri ve sonuç odaklı yaklaşımlar ve yeni nesil dönüşüm – iletişim liderleri ile yapılan işbirliklerinden geçiyor.

Geleceğin, teknoloji ve lider odaklı iş dünyasında varlığını sürdürmek isteyen her üst düzey yönetici ve organizasyon için değerli bilgiler barındıran kitapta “Dijital Darwinizm, ortak akıl, güncellik, esneklik, değişim, takım, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk” gibi konulara vurgu yapılıyor.

Bilici; çeşitlilik, kapsayıcılık, sosyal sorumluluk, eşitlik üzerine de konuşmaların yer aldığı Doğan SoLibri tarafından yayınlanan kitabın yazar telif gelirini ise YANINDAYIZ Derneği’ne bağışladı.

Kitapta röportajı yer alan 50 lider iş insanı arasında Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Henkel Kişisel Bakım Ortadoğu ve Afrika Başkan Yardımcısı Hasan Alemdar, Google Cloud Ülke Müdürü Önder Güler, Mey Diageo Genel Müdürü Levent Kömür, Esas Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç ve Arzum Elektrikli Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı da yer alıyor.

Koray Bilici Hakkında:

Yeni Nesil Dönüşüm ve İletişim Lideri Koray Bilici, kurucusu ve genel müdürü olduğu BLC Experience A.Ş.’de dönüşüm ve iletişim odaklı çalışmalarına devam etmektedir. Ulusal ve uluslararası pek çok şirketi, gelişen teknoloji ve iş yapış şekillerine adapte ederek Dijital Darwinizm eksenine oturtan Bilici, yaptığı bu çalışmalarda, organizasyonları her zaman geleceğe hazır halde tutma misyonuyla hareket etmektedir. Bilici, yetkin olduğu performans odaklı dönüşüm ve iletişim çalışmaları konusunda verdiği eğitimlerle de bu önemli kulvarın, ulusal şirketler ve yöneticileri tarafından benimsenmesine katkıda bulunmaktadır. 25 yıllık kariyerinin büyük bölümünde, farklı sektörlerde faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası kuruluşların dönüşüm süreçlerinde yöneticilik yapan Bilici, uluslararası medya konusunda da yetkin bir isimdir.

edebiyathaber.net (1 Nisan 2023)

Yorum yapın