“Koca Kafa Nate” serisinin yeni kitabı raflarda

Ocak 8, 2024

“Koca Kafa Nate” serisinin yeni kitabı raflarda

Lincoln Peirce’in yazıp çizdiği “Koca Kafa Nate” serisinin yeni kitabı “Bangır Bangır”, 10 ve üzeri yaş grubu için Epsilon Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Koca Kafa Nate, on bir yaşında ve BANGIR BANGIR yaşıyor.

Başka türlüsü de hiç hoşuna gitmezdi zaten! Arkadaşları müzik gruplarının vokali olmasına asla izin vermese de Nate rock yıldızı olmanın yolunu nasılsa bir şekilde bulur.

Çünkü o, bu sayfaların yıldızı!

Yazar Hakkında

Lincoln Peirce, karikatürist yazardır. Aynı zamanda şu anda yirmi beş ülkede yayımlanmakta olan New York Times gazetesinde neşredilmiş Kocakafa Nate serisinin yazarıdır. Kocakafa Nate serisi, uygulamaları, ses kayıtları ve elektronik kitapları hakkında www.bignatebooks.com adresinden bilgi alabilirsiniz. Kocakafa Nate, Amerika’da dört yüzden fazla gazetede ve her gün güncel olarak internette www.gocomics.com/bignate adresinde yayımlanmaktadır.

Lincoln’ün çocukluk idolü Charles Schulz tarafından çizilen Peanuts’tır ama Kocakafa Nate için ilhamını altıncı sınıf öğrencisi olduğu dönemden almaktadır. Lincoln tıpkı Nate gibi çizgi roman, buz hokeyi ve peynirli kraker âşığıdır. Kedilerden, buz pateninden ve yumurtalı salatadan nefret eder. Kocakafa Nate serisi Good Morning America, Boston Globe, Los Angeles Times, USA Today ve Washington Post gibi çeşitli yayın organları tarafından tanıtılmıştır. Kendisi aynı zamanda Cartoon Network ve Nickelodeon’da yayınlanan bazı serilerin senaristliğini de yapmıştır. Lincoln Peirce, karısı ve iki çocuğu ile Portland, Maine’de yaşamaktadır.

edebiyathaber.net (8 Ocak 2024)

Yorum yapın