Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi 13. yaşını “Destanlar Özel” teması ile kutluyor

Temmuz 30, 2022

Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi 13. yaşını “Destanlar Özel” teması ile kutluyor

Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi 13. yaşını “Destanlar Özel” teması ile kutluyor. Seçki, yıl dönümü özel sayısında kendisine tarihin en eski anlatılarından “destanlar”ı tema olarak seçiyor.

151. defa okurların karşısına çıkan Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi, yeni sayısında bazen bilinen bir anlatının yeni bir versiyonunu, bazen de ilk defa duyulan yepyeni bir efsanenin kökenini işliyor. Kimi zaman yok oluş, kimi zaman da başlangıç “destanlar” temasının çerçevesini çiziyor. Yeni sayının kapak illüstrasyonu ise Tuğçe Kara imzasını taşıyor.

2009 yılından beri aylık ve tematik olarak yayınlanan Öykü Seçkisi, Türkiye’deki dijital yayıncılık dünyasına katkı sunmayı sürdürüyor. Bugüne dek yüzlerce yazar ve on binlerce okuru bir araya getiren e-dergi, yayın hayatına emin adımlarla devam ediyor.

Aylık Öykü Seçkisi’nin yeni sayısını linke tıklayarak ücretsiz bir şekilde okuyabilirsiniz: Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi

Seçki, ağustos ayında yayınlanacak yeni sayısında “Paganizm” temasını işleyecek. Temaya uygun şekilde kaleme alınmış öyküleri 14 Ağustos 2022 tarihine dek [email protected] adresi üzerinden iletebilirsiniz.

Seçki hakkındaki yeni gelişmeleri aşağıdaki sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz:

Facebook: https://facebook.com/oykuseckisiTwitter:https://twitter.com/oykuseckisi

edebiyathaber.net (30 Temmuz 2022)

Yorum yapın