Kariyeriniz ve markanız için geleceği şekillendirecek trendleri nasıl belirleyebilirsiniz?

Mart 27, 2024

Kariyeriniz ve markanız için geleceği şekillendirecek trendleri nasıl belirleyebilirsiniz?

Rohit Bhargava’nın Keşfedilmemiş Megatrendler adlı kitabı The Kitap tarafından Özlem Pilik çevirisiyle okuyucuyla buluşuyor. Kitap 29 Mart’ta raflarda olacak.

Tanıtım bülteninden:

Rohit Bhargava’nın dünya çapında 1 milyonu aşkın okura ulaşan ve çok sayıda ödüle layık görülen çalışması Keşfedilmemiş Megatrendler, abartılı fütüristik tahminlerden öteye geçemeyen ve yararlı olamayan düşüncelere meydan okuyor.

Bu kitap, öngörüye dayalı teknolojiler geleceği şekillendirirken ortaya çıkabilecek handikapları ve fırsatları herkesten önce keşfetmek isteyenler için pratik yöntemler sunuyor.

Bir fikir koleksiyoneri olmak yerine trend küratörü nasıl olunur? 10 yıllık trend raporlarında aktarılan içgörüler nasıl bir süreçten geçti? Kariyeriniz ve markanız için geleceği şekillendirecek trendleri nasıl belirleyebilirsiniz? Toplumun gözünden kaçanları nasıl görebilirsiniz ve geleceği nasıl tahmin edebilirsiniz?

Rohit Bhargava, bu kitapta merak edilen sorulara ufuk açıcı yanıtlar veriyor. İşinizi büyütmenin ya da kariyerinizi gelecek yıllara başarıyla taşımanın anahtarının bugünü daha iyi anlamakta yattığını birbirinden ilginç örneklerle anlatıyor.

YAZAR HAKKINDA

Rohit Bhargava, insanlara, keşfedilmemiş düşünürler olmanın yollarını aktararak, dünyanın daha açık fikirli hale gelmesine yardımcı olmayı misyon olarak benimsemiştir. Ayrıca, Non-Obvious Company’nin kurucusu ve inovasyon ve güven konularında eğlenceli, özgün ve “sıkıcı olmaktan uzak” bir açılış konuşmacısıdır. İki ünlü reklam ajansında, liderlik pozisyonunda, tam 15 yılını geçirmiştir: Leo Burnett ve Ogilvy. Rohit, Wall Street Journal’ın en çoksatan altı kitabının yazarıdır. Dünya çapında, 32 ülkede, açılış konuşmaları yapmak üzere davet almıştır. Dünya Bankası, NASA, Intel, Disney, Colgate, Swissotel, Coca-Cola, Schwab, Under Armour, NBC Universal, American Express ve diğer yüzlerce şirket, geleceği anlamak ve başarı kazanmak için onun görüşlerinden faydalanmıştır. Aynı zamanda, Georgetown Üniversitesi’nde, Pazarlama ve Hikâye Anlatımı alanında popüler bir doçenttir. Brezilya’daki GQ dergisi için her ay köşe yazısı yazmaktadır. Bhargava konuşmadan önce dinlemek gerektiğine inanır. Ömürlük bir Olimpiyat âşığıdır. Eşi ve iki oğluyla birlikte Washington, D.C. bölgesinde yaşamaktadır.

ÇEVİRMEN HAKKINDA

Özlem Pillik, 1973 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde tamamladı. Serbest zamanlı olarak tercüme bürolarına çevirmen olarak hizmet sağladı. Reklam ve pazarlama konularına olan ilgisi sayesinde uluslararası bir reklam ajansında çalışmaya başladı. Reklam hayatını tamamladığında yabancı dillere ve kitap okumaya olan ilgisini çeviri yaparak sürdürdü. The Kitap’ta yayımlanan çevirileri şunlardır: Yeni Bukalemunlar (2022), Dijital Yetenek (2023).

edebiyathaber.net (27 Mart 2024)

Yorum yapın