John Boyne’un ”Gençler İçin Yazmak” adlı söyleşisi 17 Nisan’da online

Nisan 16, 2021

John Boyne’un ”Gençler İçin Yazmak” adlı söyleşisi 17 Nisan’da online

Tudem Yayın Grubu’nun çoksatan yazarlarından John Boyne, 7. İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günleri’ne konuk oluyor! Türkiye’de yüzbinlerce okuru bulunan Boyne’un ”Gençler İçin Yazmak” isimli söyleşisi, 17 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te ZOOM üzerinden gerçekleştirilecek.


John Boyne, 7. İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günleri’nin konukları arasında…

12 Nisan’da başlayan ve 17 Nisan cumartesi gününe kadar devam edecek olan 7. İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günleri (ÇOGED), süregelen pandemi koşulları nedeniyle bu yıl çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 
 
Çizgili Pijamalı Çocuk, Olduğun Yerde Kal, Dünyanın Öbür Ucuna Uçan Çocuk gibi çoksatan kitaplarından tanıdığımız İrlandalı yazar John Boyne, Tudem Yayın Grubu’nun işbirliğiyle bu yılki İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günleri’nin yabancı yazar konukları arasında yer alıyor. 

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) tarafından düzenlenen ve Tudem Yayın Grubu’nun ilk günden bu yana destekçileri arasında bulunduğu İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günleri; çocuklarda ve gençlerde okuma hevesi yaratmak, okurların doğru kitap seçebilme yetisini geliştirmek, okurları nitelikli edebiyat eserlerine yönlendirmek ve onlara okuma alışkanlığının önemini benimsetmek gibi önemli değerleri gözetiyor. 

Türkiye’de geniş bir okur kitlesi bulunan John Boyne’un ”Gençler İçin Yazmak” isimli söyleşisi, 17 Nisan Cumartesi günü saat 15.00‘te ZOOM üzerinden gerçekleştirilecek.

Bu anlamlı buluşmayı kaçırmamak için festivale kayıt yaptırmayı sakın unutmayın!
 
NOT: Söyleşi dili İngilizce olup simültane çeviri yapılacaktır.

Bilgi ve kayıt için tıklayın

edebiyathaber.net (16 Nisan 2021)

Yorum yapın