İşte, Bilgi Yayınevi’ne göre 8-12 yaş aralığındaki çocukların okuyabileceği enfes kitaplar!

Eylül 28, 2021

İşte, Bilgi Yayınevi’ne göre 8-12 yaş aralığındaki çocukların okuyabileceği enfes kitaplar!

Bilgi Yayınevi, 8-12 yaş aralığındaki çocukların okuyabileceği enfes kitaplar önerdi.

Albie Bright’ın Sayısız Dünyası

Albie Bright’ın Sayısız Dünyası kitabı, İngiltere’nin en prestijli çocuk edebiyatı ödülü olan Carnegie Madalyası adayı. Kuantum fiziğinden, Newton’un yerçekimi yasasına, vücudumuzdaki kromozomlardan paralel evrenin bilinmeyenlerine kadar karmaşık görünen bilimsel bilgileri Albie çocuklara bu kitapta anlatıyor.

Christopher Edge‘nin Albie Bright’in Sayısız Dünyası kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile satın almak için hemen tıklayın.

Kum Saati

Kum Saati tüm engellere rağmen birlikte çözüm bulan, birbirlerini asla yarı yolda bırakmayıp destek olan müthiş bir arkadaşlık öyküsüyle çocuklara asla vazgeçmemeleri gerektiğini gösteren harika bir kitap.

Fatih Tuncay‘ın Kum Saati romanını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Sihirli Şakayık – Selig

Sihirli Şakayık/Selig hem aile ilişkilerinin önemini hem de doğanın güzelliklerini anlatan samimi, sıcacık bir kitap. Öğretmen Fatih Tuncay’ın yazdığı Sihirli Şakayık/Selig, doğa sevgisiyle çocukların ruhuna, dedesi ve küçük Selig arasındaki bağ ile kalplerine dokunuyor.

Fatih Tuncay’ın Sihirli Şakayık-Selig çocuk kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Gökyüzü Özlemi

Gökyüzü Özlemi, en umutsuz zamanlarda bile yaşamaktan vazgeçmemeyi hatırlatan, küçük bir kalbin kaleminden dökülen umut dolu bir hikâye. Gökyüzü Özlemi, hem çocuklar hem de kalbindeki çocuğu hâlâ hissedenler için dokunulmamış duygularınızı harekete geçirecek harika bir roman. 

S.E. Durrant’ın Gökyüzü Özlemi kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Yeteneksiz

Değerli bir birey olmak için üstün bir yeteneğin olmasının gerekmediğini, başarının yeteneklere göre belirlenemeyeceğini vurguluyor. Kahkahalar eşliğinde, eleştirel bir kitap okumak istiyorsanız doğru adrestesiniz.  Zekâ ve yetenek dışında bir çocuğu değerli kılacak ne olabilir ki diyorsanız, bu kitabı mutlaka okumalısınız. 

Gordon Korman’ın “Yetenek(siz)” kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Samanadam

Samanadam, çocukları okumanın sihirli dünyasına davet ediyor, kurgusuyla çocukları soru sormaya teşvik ediyor. Kitap, soruların ebeveynler ve öğretmenler gibi otoriteler tarafından sorulduğu bir düzende, çocuklara sorgulamayı, çok boyutlu düşünmeyi öğretiyor.

Anooshirvan Miandji’nin Samanadam kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Filozof Meşe

Filozof Meşe’nin çocuklara bir mesajı var: Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir. Küsmekten, kabullenip köşeye çekilmekten başka bir yol daha var, mücadele etmek!

Anooshirvan Miandji‘nin  Filozof Meşe kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Muz Cenneti

Anooshirvan MiandjiMuz Cenneti kitabında çocuklarımıza farklı bakış açıları kazandırıyor, hayatı sorgulamalarına, neyi neden yaptıklarını anlamalarına, gerçek duygularını gözlemlemelerine, hatta belki mutluluğun kaynağını bulmalarına yardımcı oluyor.

Anooshirvan Miandji ‘nin  Muz Cenneti romanını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Bilge Çiçek

Bilge Çiçek kitabı çocukların hayatları boyunca karşılarına çıkabilecek zorluklar karşısında çaresiz hissetmemeleri için bu zorluklarla nasıl başa çıkabileceklerini anlatan sevgi dolu, motive edici bir kitap. Filozof MeşeMuz Cenneti ve Samanadam kitaplarının yazarı olan MiandjiBilge Çiçek kitabında çocuklara, başarılı ve mutlu olmanın sırrını veren güzel bir hikâye anlatıyor. 

Anooshirvan Miandji’nin Bilge Çiçek kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile satın almak için hemen tıklayın.

edebiyathaber.net (28 Eylül 2021)

Yorum yapın