“İlhamdan Doğan Kader” raflarda

Eylül 13, 2023

“İlhamdan Doğan Kader” raflarda

“İlhamdan Doğan Kader”

Dr. John F. Demartini’nin İlhamdan Doğan Kader adlı kitabı, Ayşe Deniz Yurdakul-Selçuk Alev çevirisiyle Destek Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Tatminkâr ve Amaç Dolu Bir Yaşamın Sırrı

“Kaderimizi belirleyen, bize en çok ilham veren şeyi açıklığa kavuşturma yeteneğimizdir –yaşamlarımızı onu inşa etmeye adamayı isteyeceğimiz kadar ilham verici bir şey.”

Her birimizin gözlerimizi kapatıp derinlemesine düşününce kendimizi gördüğümüz bir yer vardır. Bazılarımız bunun bir hayal olduğuna inanır ve yalnızca düşlemekle yetinir, bazılarımızsa o hayale ulaşmak için durmaksızın çalışır. Oysaki yalnızca bazılarımızın değil hepimizin hayalleri gerçek olabilir. Yeter ki yüreğimizden gelen hayali bulabilelim.

Dr. John F. Demartini İlhamdan Doğan Kader adlı kitabıyla yaşamımız boyunca gelişimi için çalışabileceğimiz, yüreğimizden gelen hayalimize sahip olmamız için ilham veren vizyonumuzu uyandırmaya yardımcı oluyor.

“İlhamdan Doğan Kader, size insan davranışı ile ilgili olan unsurları öğretecek: Neden olduğunuz kişi olduğunuzu; ilhamınızı neyin harekete geçirdiğini, olduğunuz halinizle nasıl mükemmel olduğunuzu ve gücünüzün, zayıflığınızın, desteklerinizin, zorluklarınızın şu anda en sevdiğiniz ve gelecekte en çok istediğiniz şeyi yapmanıza yardımcı olacak mükemmel dinamiği nasıl yarattığını… Kim olduğunuzun özünü anlamanız için gereken tüm bilgeliği ve yaşamınızın tüm yönlerini güçlendirmek için gereken bilgi birikimini (know-how) içermesi nedeniyle bu kitap yerinde bir tanımla ‘yaşam için bir elkitabı’ olarak özetlenebilir.”

İlhamdan Doğan Kader’i okuyarak yaşamınızı neye adamak istediğinizi netleştirmeyi, hedeflerinizi güçlü ve etkili bir şekilde başkalarına anlatmayı, sevdiğiniz işi yaparak para kazanmayı öğrenecek ve tatminkâr bir hayat yaşama yolculuğunda sizi güçlendirecek birçok ilkeyi keşfedeceksiniz.

Bu kitap keşfettiğiniz bu ilkeler doğrultusunda kaderinizi gerçekleştirme yolunda karşılaşacağınız en büyük zorlukları tanımlamak ve alt etmek için en güçlü araçların bazıları ile sizi donatacak. Amacınızdan sizi uzaklaştırabilecek ve dikkatinizi dağıtabilecek duyguları nasıl çözeceğinizi öğreneceksiniz. Daha sonra da engelleri aşmak için gereken araçlara sahip olacak ve yaşamınızı gerçekten olmasını istediğiniz şekilde planlayacaksınız.

Nihayetinde astronomik bir vizyonla yaşamanın gücünü keşfedecek, liderler ve takipçileri arasındaki farkı görecek, liderliğin beş sözcüğünü ortaya çıkaracak, zaman perspektifinizi genişletecek, dalgalanma etkisinin doğasını anlayacak ve sevdiğiniz işi yaparak başkalarına örnek olmanın yollarını öğreneceksiniz.

Dr. John F. Demartini’nin yazdığı, Selçuk Alev’in dilimize çevirdiği İlhamdan Doğan Kader Destek Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

“Uçmak için dürtüsü olan insan, sürünmeye asla razı olamaz.”

– Helen Keller

Devrim niteliğindeki kişisel gelişim metodolojileriyle tüm dünyada milyonlarca kişinin hayatını değiştiren yazar ve davranış bilimci Dr. John Demartini, İlhamdan Doğan Kader kitabında yüreğinden gelen hayallere sahip çıkanlara sesleniyor.

Vizyonunuzu uyandıracak bu rehberlikle:

• Hayatınızı neye adamak istediğinizi netleştirecek

• Vizyonunuzu başkalarına güçlü bir şekilde iletecek

• Sevdiğiniz işi yaparak para kazanacak

• Sizi amacınızdan uzaklaştıran duyguları sona erdirecek

• Hayatınızı, başka birinin “olması gerektiğini” düşündüğü gibi değil, gerçekten olmasını istediğiniz gibi planlamanın gücünü keşfedeceksiniz.

Bu kitapla kendinize dair uçsuz bucaksız bir farkındalık elde edecek, lider olmakla takipçi olmak arasındaki gerçek farkı anlayacak ve sevdiğiniz şeyi yaparak başkalarına nasıl örnek olacağınızı göreceksiniz. Anlamlı ve ilham dolu bir hayatta ustalaşma yolculuğuna başlayarak, geniş kapsamlı bir “dalgalanma etkisini” harekete geçireceksiniz.

Yazar Hakkında:

Dr. John F. Demartini, bir insan davranışları uzmanı, eğitimci, uluslararası yayınlar yazarı ve insan farkındalığını, potansiyelini en üst düzeye çıkarma üzerine aranan bir otoritedir. Demartini Enstitüsü kurucusu olarak, yaşayan en parlak zekâlı insanlardan biridir. Fizik, felsefe, teoloji, metafizik, psikoloji, astronomi, matematik, nöroloji ve fizyoloji dahil geniş bir bilgi alanını kapsayan 275’ten fazla farklı disiplinde Dr. Demartini’nin insan davranışı üzerine olan çalışmaları devrimci bir nitelik taşır. Sayısız uluslararası dergi ve gazetede, ayrıca dünya çapında

4.000’den fazla radyo ve televizyon söyleşi programında yer almıştır.

Demartini Metodu – Yaşamda Ustalaşma İçin 1.000 Faydalı Araç olarak bilinen kişisel ve profesyonel dönüşümde güçlü bir metodoloji (yöntem bilimi) geliştiren Dr. Demartini, şimdi tüm zamanını dünyayı dolaşarak ve insan davranışı üzerine içgörülerini ve bilgisini paylaşarak geçirmektedir. Milyonlarca insanı, onları tutan, kısıtlayan ne varsa üstesinden gelmek, engelleri aşmak konusunda eğitmiş, kendilerini güçlendirmelerine ve hayallerine erişmelerine yardımcı olmuştur.

edebiyathaber.net (13 Eylül 2023)

Yorum yapın