Hastalanmadan yaşamanın sırları bu kitapta

Haziran 8, 2018

Hastalanmadan yaşamanın sırları bu kitapta

Dr. Michael Greger’ın Gene Stone ile birlikte kaleme aldığı Ölmek ya da Ölmemek Altın Kitaplar etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Erken ölümün başlıca on beş nedeni -kalp hastalığı, kanser, diyabet, parkinson, yüksek tansiyon ve diğerleri- her yıl milyonlarca insanın hayatına kastediyor. Böyle olmak zorunda değil!

Dr. Michael Greger’ın tümü güçlü bilimsel kanıtlarla desteklenen önerilerini takip ederek bu hastalıkları önleyebilirsiniz! Tüm dünyada çok konuşulan Ölmek ya da Ölmemek adlı kitabı, okurlara hastalanmadan yaşamanın sırlarını sunuyor.

Tamamen kullanışlı, uygulanabilir öneriler ve beslenme biliminin en yeni, en şaşırtıcı verileriyle dolu reçete değerindeki bu kitap; uzun, sağlıklı bir hayat sürmek için tam ihtiyacınızı karşılayacak nitelikte.

• Ailenizde prostat kanseri öyküsü mü var? O süt bardağını bırakın ve diyetinize olabildiğince keten tohumunu ekleyin.

• Karaciğer hastalığıyla mı savaşıyorsunuz? Kahve içmek karaciğer enflamasyonunuzu azaltabilir.

• Meme kanseriyle mi mücadele ediyorsunuz? Soya tüketmek daha uzun süre hayatta kalmakla ilişkilendiriliyor.

• Kalp hastalığından mı endişelisiniz? Hastalığı önlemekle kalmayıp durdurabildiği de defalarca ortaya konulan işlenmemiş bitkisel temelli bir diyete geçin.

“Bu kitap, hastalıklardan korunmak isteyenlere yardımcı olacaktır.”

—Dalai Lama

“Dr. Michael Greger bu kitapta, uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmek için gerekli olan faydalı yiyeceklerin rolünü tüm berraklığıyla gözler önüne seriyor.”
—Daily Mail

YAZAR HAKKINDA

DR. MICHAEL GREGER
Hekim, yazar, beslenme ve gıda güvenliği, halk sağlığı konularında dünyaca tanınmış bir konuşmacı. Beslenme üzerine en yeni araştırmalara dayanan günlük video ve makalelerin yayımlandığı kâr amaçsız, bilim odaklı bir kamu hizmeti olan popüler internet sitesi Nutrition.Facts.org’u yönetiyor. Dr. Greger ayrıca ABD Hayvanları Koruma Derneği’ndeki Halk Sağlığı ve Hayvan Yetiştiriciliği direktörlüğü görevini sürdürüyor.

GENE STONE
Bitkisel beslenme konusunda New York Times çok satan kitaplar listesinde bir numara olan Forks Over Knives’ın da aralarında olduğu pek çok kitap yazdı. Ayrıca The Engine 2 Diet ve Living the Farm Sanctuary Life kitaplarının da ortak yazarıdır.

edebiyathaber.net (8 Haziran 2018)

Yorum yapın