Harry Potter’ın maceraları artık sesli kitap olarak Türkçede

Nisan 23, 2019

Harry Potter’ın maceraları artık sesli kitap olarak Türkçede

Dünyanın en sevilen ve okunan hikayelerinden Harry Potter, serinin ilk kitabı “Harry Potter ve Felsefe Taşı” ile Storytel’de sesli kitap olarak yerini aldı. Tilbe Saran’ın seslendirdiği Harry Potter’ın maceraları, hem Harry Potter ile yeni tanışacaklara hem de büyücülük dünyasını ilk günden beri severek takip edenlere sesli kitap formatında ulaşıyor.Kitabın seslendirmesini ise Tilbe Saran üstleniyor. 

Tilbe Saran, bu özel projenin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti, ‘Her yaştan insan tarafından çok sevilen Harry Potter kitaplarının sesi olmak, benim için de çok heyecan verici bir deneyim.’ diyerek paylaştı.

J.K. Rowling’in satış rekorları kıran ödüllü Harry Potter serisi, bugüne kadar 80’den fazla dile çevrildi ve gişe rekorları kıran sekiz filmle sinemaya uyarlandı. Serinin ilk kitabı “Harry Potter ve Felsefe Taşı” ilk kez İngiltere’de 1997 yılında, Türkiye’de ise 2001 yılında Türkçe olarak yayımlandı, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de başta çocuklar olmak üzere, her yaştan insan tarafından çok sevildi.

edebiyathaber.net (23 Nisan 2019)

Yorum yapın