Haftanın önerisi: “Söyleyemediğimiz Şeyler”

Haziran 1, 2022

Haftanın önerisi: “Söyleyemediğimiz Şeyler”

Kelly Rimmer’ın “Söyleyemediğimiz Şeyler” adlı romanı, Sezen Kiraz çevirisiyle Bilgi Yayınevi tarafından yayımlandı. Bu umut veren romanı öneriyoruz.

Tanıtım bülteninden

Tüm dünyası Polonya’nın küçük bir köyünde, ailesiyle yaşadığı çiftlikten ve nişanlısı Tomasz’dan ibaret olan Alina’nın hayalleri, İkinci Dünya Savaşı’nın gölgesinin, yaşadığı ülkenin üzerine düşmesiyle sarsılır. Nazi işgaliyle birlikte yaşanan korkunç olaylar ve adaletsizliklerle birlikte hayatın bu yepyeni ve acımasız yüzüyle tanışan Alina, aynı zamanda evin en küçük şımarık kızından güçlü bir genç kadına dönüşecektir. İşgalden yıllar sonra dünyanın öbür ucunda, Amerika’da eşi ve her biri çok özel olan iki çocuğuyla yaşayan Alice ise, hiç beklemediği bir anda kendini konfor alanının dışında, yepyeni bir hikâyenin peşinde bulacaktır.

Bu iki genç kadının hikâyesini nefes kesici bir kurguyla bir araya getiren Kelly Rimmer, okura korkunç bir savaşın gölgesinde yeşeren umut verici hayatlardan bir kesit sunmaktadır.

Tadımlık>>>

www.bilgiyayinevi.com.tr/

Yazar hakkında

Kelly RimmerSöyleyemediğimiz Şeyler’in de içinde bulunduğu, çağdaş ve tarihi kurguya sahip çok sayıda kitabıyla New York TimesWall Street JournalUSA Today da dahil olmak üzere dünya çapında en çok satan yazar listelerine girmiştir. Yazar, Avustralya’da ailesi ve sevgili ev hayvanlarıyla birlikte yaşamaktadır. Romanları yirmiden fazla dile çevrilmiştir.

Web sitesi: www.kellyrimmer.com

edebiyathaber.net (1 Haziran 2022)

Yorum yapın