Gümüşlük Akademi’de Yaz(ı) Kampı

Ağustos 21, 2017

Gümüşlük Akademi’de Yaz(ı) Kampı

Eğitmen, danışman, yazar Yasemin Sungur 18-24 Eylül tarihleri arasında yazar Latife Tekin’in kurduğu Bodrum Gümüşlük Akademi’de yazı kampı düzenliyor.

İkinci kez düzenlenen kampta, yazı atölyesinin yanı sıra, söyleşiler ve sürpriz konuklar da yer alacak. “Yaz(ı) Kampı” 7 gün 6 gece 36 saat sürecek. Yasemin Sungur böyle bir kamp düzenlemesinin nedenlerini şu şekilde açıklıyor: “Hayat, edebiyat, sohbet, yazı atölyesi deneyimi yaşayacağız hep birlikte. Edebiyatın gücünü, keyfini hep yanımızda hissedecek, hayatımızın adımlarını konuşurken okumanın, okuduklarımız hakkında konuşmanın ve yazmanın sihrini de hissedeceğiz. Kısacası atölye süresince duyusal, düşünsel, duygusal, görsel farkındalık ile kelimelerimiz buluşacak.” Atölye; hayatı edebiyatla buluşturmak, yaratıcı bir okur olmak, yazılarıyla iz bırakmak, hikaye yazmak ya da blog sahibi olmak isteyenlere farklı bir deneyim yaşatacak. Atölyenin bu seneki konuk konuşmacı yazarları Latife Tekin, Mine Söğüt ve Hakan Akdoğan.

Yaz (ı) kampında Latife Tekin’in Sevgili Arsız Ölüm, Mine Söğüt’ün Deli Kadın Hikayleri, Yeşim Türköz’ün Büyü Dükkanı, Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna’sı, Hakan Akdoğan’ın Nür Peride’si ve Emily Dickinson’un Seçme Şiirler isimli kitaplarıyla “Kitap ile Sohbet” gerçekleştirilecek. Ayrıca her akşam bir film de izlenerek, hep birlikte film irdelenecek.

Bu çalışmada yer almak isteyenlerin yapacağı tek şey neden katılmak istediklerini belirten metni [email protected] adresine11 Eylül 2017 tarihine kadar göndermeleri. Yazar Latife Tekin’in ev sahipliğinde gerçekleşecek kampla ilgili daha fazla bilgi için Tel: 0216 449 65 94 – 0532 275 79 46

Konaklama Gümüşlük Akademisi Vakfı’nda.

Gümüşlük Akademisi hakkında bilgi için:

http://www.gumuslukakademisi.org/

Yasemin Sungur hakkında bilgi için:

http://www.yaseminsungur.com/

http://www.martidergisi.com/

edebiyathaber.net (21 Ağustos 2017)

Yorum yapın