Gerilimin dünyaca ünlü yazarı Tess Gerritsen İstanbul’a geliyor

Kasım 6, 2019

Gerilimin dünyaca ünlü yazarı Tess Gerritsen İstanbul’a geliyor

Polisiye ve gerilim severlerin yakından tanıdığı, birçok kitabı New York Times çoksatanı olan dünyaca ünlü yazar Tess Gerritsen bu hafta sonu İstanbul’a geliyor.

Doğan Kitap’ın 20. Yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye’ye gelecek olan Tess Gerritsen, 9 Kasım ve 10 Kasım saat 14.00’te TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak. Cırak, Kayıp Kızlar, İsimsiz Ceset gibi pek çok kitabıyla Türkiyeli okurların da yakından takip ettiği Gerritsen, aynı zamanda yeni yayımlanan kitabı Gece Gelen’in de lansmanını yapacak. 

Yazar Hakkında:

Tess Gerritsen ABD’nin San Diego kentinde doğdu. Stanford Üniversitesi’nde antropoloji konusunda lisans yaptı, California Üniversitesi’nden tıp diploması aldı. New York Times’ın çok satanlar listesine giren Hasat’la dünya çapında başarı kazandı. Yazarın Kemik Bahçesi, Mefisto Kulübü, Ruh Koleksiyoncusu, Buz Gibi Soğuk, Sessiz Kız, Kayıp Kızlar, Çırak , Günahkâr,  İkiz Bedenler, Bir Sırrım Var, Rehine adlı romanları ve Ucubeler ile İsimsiz Ceset  adlı öyküleri Doğan Kitap tarafından yayımlandı ve büyük okur kitlelerine ulaştı.

edebiyathaber.net (6 Kasım 2019)

Yorum yapın