Genç koleksiyonerlerin tercihi online müzayede

Temmuz 4, 2018

Genç koleksiyonerlerin tercihi online müzayede

Artam Antik AŞ müzayede evinin online olarak gerçekleştirdiği müzayedesi başladı. Usta ressamlara ait tablolar ve değerli sanat eserlerinin satışa sunulduğu yeni müzayede 7 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

18-35 yaş

Bedri Rahmi Eyüboğlu, Orhan Peker, Erol Akyavaş, Nejad Melih Devrim, Kemal Önsoy, Komet, Abidin Dino, Turan Erol, Hamit Görele, imzalı eserlerin yer aldığı müzayedede modern ve çağdaş sanat eserlerinden bir seçki sunuluyor.

İnternet üzerinden oluşan yoğun ilgiye dikkat çeken Antik AŞ Yönetim Kurulu üyesi Olgaç Artam, “İnternetten sanat eseri alırken en önemli konu kurumsal güvencemiz. 4 bine yakın sanatsever online müzayedemize katılıyor. Çoğunluğunu 18-35 yaş grubunun oluşturduğu genç alıcılar geleceğin koleksiyonlarını oluşturmak için ilk adımlarını atıyorlar” dedi.

Artam Antik AŞ uzmanlarının onay ve sertifikasına sahip eserler bugünden itibaren 7 Temmuz tarihine kadar Artam Antik AŞ sergi salonlarında görülebiliyor. Online kataloglara erişim, üyelik aktivasyonu ve detaylı bilgi için: www.artam.com

Kaynak: Hürriyet (4 Temmuz 2018)

Yorum yapın