Gelmiş geçmiş en iyi 25 iş kitabından biri

Kasım 9, 2021

Gelmiş geçmiş en iyi 25 iş kitabından biri

John P. Kotter’ın “Değişime Liderlik Etmek” adlı kitabı, Levent Çıtak çevirisiyle Doğan Kitap tarafından şubat ayında yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Yayımlandığı günden bu yana, dünyanın her yerinde milyonlarca okur, John Kotter’ın değişim yönetimi ve liderlik hakkındaki fikirlerini okuyup benimsedi. Bugün geniş ölçekli dönüşümlerin şirketler için hem zorunlu hem de olanaklı olduğunun artık bilincindeyiz. Değişime Liderlik Etmek, sadece iş dünyasını değil, küresel hızın gerektirdiği kalıcı değişimleri gerçekleştirmeye çalışan tüm kurumları ilgilendiriyor. 

“Sadece üst yönetimin değil, daha çok kişinin liderlik ettiği bir iklim.” 

“Gelmiş geçmiş en iyi 25 iş kitabından biri. Kotter’ın kitapta açıkça gösterdiği gibi, değişimi “yönetmek” değil, değişime “liderlik” etmek bir şirketi öne geçiriyor.” TIME

“Değişime Liderlik Etmek, çalışma hayatına hazırlanan işletme öğrencilerinden kurumsal dünyada büyük dönüşüm süreçleriyle karşı karşıya kalan orta ve üst kademe yöneticilere dek herkes için faydalı bir rehber.” Publishers Weekly

Yazar hakkında

Liderlik ve değişim gurusu John P. Kotter 1947’deSan Diego’da doğdu. MIT’de ve Harvard Üniversitesi’nde okudu. Bazıları uluslararası çoksatar olan onlarca kitap ve makale kaleme aldı. Kurumsal dönüşümün başarılı bir şekilde nasıl kotarılacağına dair çığır açan çalışmaları, dünyada pek çok kuruma ve lidere yol gösterdi. Harvard’da öğretim üyesi olan yazar, Kotterdanışmanlık şirketinin de kurucusudur. 

edebiyathaber.net (9 Kasım 2021)

Yorum yapın