Fulya Bayraktar’ın öykü kitabı “Yuh!” yayımlandı

Kasım 27, 2015

Fulya Bayraktar’ın öykü kitabı “Yuh!” yayımlandı

yuhFulya Bayraktar’ın “Yuh!” adlı öykü kitabı Nota Bene etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Kitap hakkında

Yuh dedirten bu öyküler, ezilen, çaresizlikle kıvranan, hayata tutunma ya da hayattan vazgeçme seçenekleri arasında kalan, gerektiği yerde hiç çekinmeden radikal kararlar alabilen öykü kahramanları aracılığıyla insan olmanın derin dehlizlerine inecek, belki de onlarla yaşam deneyimlerinizden yola çıkarak derin bağlar kurabileceksiniz.

Giderek vahşileşen dünyanın, “Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir” mantığı ile geldiği noktada, hayatta kalmak, insanca yaşamak için verilen mücadeleleri hatırlamak, toplumsal sorunlar içerisinde boğulan insanlarla empati kurabilmek için, yüreklerde ince bir sızı yaratacak öykülerle baş başa kalmanın tam zamanı. Sızılarınız, insanlığımıza parlak bir ışık olsun…

Yazar hakkında

Yarım asır kadar önce Adana’da doğdu. A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat bölümünü bitirdi. Hâlen Ankara’da, bir kamu bankasında uzman ekonomist olarak çalışıyor. Evli ve bir oğlu var.

Uzun yıllara dayanan okuma ve yazma eylemi, son yıllarda hız kazandı. On yıldan fazla bir süredir, dört kadın arkadaşıyla beraber, Lacivert Öykü ve Şiir Dergisi’ni çıkarıyor. Öykü okumayı ve yazmayı seviyor. Lacivert Dergisi için dosyalar, söyleşiler hazırlıyor, yazılar yazıyor. Öykü ve yazıları Kum, Andız, İLe, Güney, Lacivert, Patika, Özgür Pencere, Karşın, Bağlaç, Yeni Dönem Sanat, 14 Şubat Dünyanın Öyküsü dergilerinde yayımlandı.

edebiyathaber.net (27 Kasım 2015)

Yorum yapın