Fantastik Okumalar Programı 7-28 Mayıs tarihleri arasında

Nisan 18, 2016

Fantastik Okumalar Programı 7-28 Mayıs tarihleri arasında

OKUMA KLUBU-Afis.inddİstanbul Bilgi Üniversitesi’nin santralİstanbul Kampüsü’nde 7-28 Mayıs tarihleri arasında Okuma Kulübü Fantastik Okumalar Programı düzenleniyor.

Tanıtım bülteninden

Okuduğunuz kitapların karakterlerini ve ortaya çıkış hikâyelerini bir de yazarlarından ve çevirmenlerinden dinlemeye ne dersiniz? Bu fantastik deneyim için Bilgi Üniversitesi’nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim’in ‘Okuma Kulübü’ne kayıt olmanız yeterli…

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin santralİstanbul Kampüsü’nde 7-28 Mayıs tarihleri arasında kitapseverleri bir araya getirecek Okuma Kulübü’nde katılımcılara; yazarlar ya da çevirmenler seçtikleri edebiyat eserlerinin sayfaları arasında kılavuzluk edecek. Bu sayede kitapseverler, eserleri derinlemesine incelerken farklı bakış açıları edinecek ve karakterle yeniden tanışacak.

7 Mayıs’ta Kutlukhan Kutlu’nun yazar Pierre Boulle’un Maymunlar Gezegeni adlı kitabını yorumlamasıyla başlayacak programda; Stephen King’in Doktor Uyku, Ursula K. Le Guin’in Karanlığın Sol Eli, H.P. Lovecraft’ın Cthulhu’nun Çağrısı adlı kitapları da katılımcılarla beraber irdelenecek.

Okuma Kulübü’nün Fantastik Okumalar Programı’na katılım bedeli ise 100 TL.

edebiyathaber.net (18 Nisan 2016)

Yorum yapın