Extra Gastronomy by Brothers yayın hayatına başladı

Nisan 1, 2021

Extra Gastronomy by Brothers yayın hayatına başladı

Extra Gastronomy by Brothers yayın hayatına başladı.

Kendini ruhen ve bedenen zenginleştirmeyi hayatının merkezine alan, gusto sahibi üyelerden oluşan House of Brothers, yılın en lezzetli etkinliğine başladı. Gastronomiye tat, koku ve aromalar perspektifinden bakan, deneyimsel etkinlik serilerini bir araya getiren Extra Gastronomy, bu yıl Brothers sponsorluğunda dijital içeriklerle, gastronominin özlediğimiz seyahat ve müzikle olan ilişkisini işliyor. Eğlenceyle popüler kültürü bir araya getiren ve House of Brothers’ta çekilen, Extra Gastronomy by Brothers serisinde, yaşamın tüm renkleri geniş bir yelpazeyle ele alınıyor. Extra Gastronomy ile son bir yıldır hasret kaldığımız dünyanın farklı yerlerine yolculuğa çıkılıyor, müziğin en keyifli haline doyuluyor ve lokal lezzetlere dair detaylar öğreniliyor. 

Bu keyifli seride, Ayhan Sicimoğlu ve Oğul Türkkan; Uzak Doğu’ya dair yazılı olmayan kuralları, ilginç yeme-içme ritüellerini konuşuyor; sushi’ye ve ona eşlik eden muazzam lezzetler ve içeceklerle ilgili pek de bilinmeyenleri anlatıyor. Twins Cocktail Bar ile kokteyl yolculuğuna çıkarken, Müge Boz ve Hazer Amani aracılığıyla dünya lezzetleriyle izleyici tanıştırılıyor. Extra Gastronomy by Brothers’ı izlerken, size, Ferit Odman’ın harika müzikleri de eşlik ediyor. Youtube’da yayınlanacak serilerin tüm detaylarına Instagram’dan ulaşabilirsiniz.

Tüm dünyayı gezen ve bunu yaparken de gittiği yerin kültürünü, iklimini, geleneklerini, tarzını, müziğini benimseyip programlarında anlatan Ayhan Sicimoğlu; o yerlere dair bilgilerini paylaşacak. Diğer yandan Ferit Odman ve Oğul Türkkan müziğin; lezzet algısındaki muazzam etkisini ele alacak. Yüksek seste lezzet algısının değiştiğini, uçakta servis edilen yemekleri yeryüzündeki bir restoranda yersek çok tatlı veya çok tuzlu gelebileceği üzerine konuşulacak. Aslında yemeğin tek eşlikçisinin içecek olmadığı, müziğin de yemeğin ve içeceklerin tadını değiştirebilen bir etken olduğundan bahsedilecek.

Lokal Lezzetlerle Tarz Oluşacak

Serinin eğlenceli sürprizlerinden biri de şef Hazer Amani’nin lokal dokunuşlarla hazırladığı yemekler ve onları tadan Müge Boz olacak. İkili uzun bir sofradaki enfes yemeklerle kendi tatlarını yaratacak ve yemeklerin nasıl olduğunu, nasıl değiştiğini tartışacaklar.

Twins Cocktail Bar ile Dünya Turu

Pandemi boyunca farklı ülkelerin kokteyllerini özleyenler için de harika bir detay var. Twins Cocktail Bar; Brezilya, İsveç ve İngiltere’ye has rengarenk kokteyller hazırlayacak. Farklı ülkelere özgü olan rengarenk kokteyllerin nasıl yapıldığı, nasıl içildiği ve içeriklerinin nasıl kullanıldığı, servis edilmek üzere nasıl şişelendiği de konular arasında yer alıyor.

Extra Gastronomy by Brothers, Brothers 1801 Instagram ve YouTube hesaplarından takip edilebilir.

edebiyathaber.net (1 Nisan 2021)

Yorum yapın