Erdal Sarızeybek’in yeni kitabı: “Usta’nın Göremediği Siyasi Tuzak”

Kasım 14, 2019

Erdal Sarızeybek’in yeni kitabı: “Usta’nın Göremediği Siyasi Tuzak”

Erdal Sarızeybek’in yeni kitabı “Usta’nın Göremediği Siyasi Tuzak” Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Siyasetçiler açısından yakın Türk tarihinin bir belgeseli. Bağımsız hukuk ve yargı önünde bir kanıt dosyası. Geleceğini artık güvende görmek isteyen Türk Milleti’nin başucu kitabı. Bu siyasetin dikkat çeken vitrinine aldanarak her şeyin artık güllük gülistanlık olduğunu düşündüğünüz her anda, her zamanda tekrar tekrar okumanız gereken bir kitap. Çünkü bu coğrafyada su uyusa da eski bayraklarını gökyüzüne çekebilme hayali kuranlar uyumuyor, uyumayacak da.”

Kitaplarıyla yakın tarihimizdeki kırılma noktalarına ışık tutan Erdal Sarızeybek’in yeni kitabı Usta’nın Göremediği Siyasi Tuzak Destek Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

“Bu coğrafyada tesadüfen bir şey olmaz, hiçbir şey de gizli kalmaz.”

Bugün görüyoruz işte Barzani döndü dolaştı Suriye’ye geldi. Suriye döndü dolaştı Türk Ordusu’na geldi. Birbirini tetikleyen ve zincirleme giden karanlık bir süreç bu. Peki yarın ne olacak? Göreceksiniz, iş önce Türk Ordusu’na kurulan kumpasa, ardından 17/25’e, derken 15 Temmuz’un perde arkasındakilere gelecek. Ve Türk Milleti aradığı huzur ve güveni asıl bu düğümün çözülmesiyle bulacak…

Ben bu ömrü boşa yaşamadım, bu kitabı da boşa yazmadım. Siyaset için hesaplaşma, yargı önünde kanıt, gençlerimize bir rehber, perde çekilmiş gözlerimize ışık olsun diye yazdım.

Az sonra okuyacağınız bu kitap sizi dehşete düşürebilir, “Aldatıldık!” diyerek öfkelenebilirsiniz… Her bir satırını okurken “Ne olacak şimdi?” deyip endişe de duyabilirsiniz… Belki sona gelindiğinde “Hepsi hikâyeymiş!” der gülüp geçersiniz.

Erdal Sarızeybek

29 Ekim 2019, Ankara

Yazar hakkında:

Aslen Adana ili nüfusuna kayıtlı olan Erdal Sarızeybek, 1956 yılında Kırşehir-Kaman’da doğdu. Kuleli Askeri Lisesi ve Kara Harp Okulu’ndaki eğitim ve öğrenimini müteakip, 1976 yılında

Jandarma Teğmen olarak mezun oldu.

1978-1996 yılları arasında Jandarma teşkilatının sınır, eğitim ve iç güvenlik birliklerinde komutanlık yaptı.

1990 yılında Fransa’da iç güvenlik stajını yapan Sarızeybek, 1992’de Şemdinli Hudut Tabur Komutanlığı görevine atandı.

Terörle mücadelede gösterdiği başarıdan dolayı, Türk Silahlı Kuvvetleri Birinci Derece Gümüş Liyakat Madalyası ile taltif edildi.

1996-1998 yılında Paris’e askeri ataşe yardımcısı olarak atanan Sarızeybek, 2002’de, Türkiye’de adli kolluk konusunda yüksek lisans yaptı.

1999-2004 yılları arasında Van, Manisa ve Şanlıurfa’da İl Jandarma Komutanlığı görevlerinde bulunan Sarızeybek, 2005 yılında Ankara Uzman Jandarma Öğrenci Alay Komutanlığı’na

atandı. Bu görevinde Albay rütbesindeyken kendi isteğiyle emekliye ayrıldı.

Sarızeybek, terör ve siyaset üzerine on üç kitap yazdı.

Erdal Sarızeybek evli ve iki çocuk babası olup Fransızca bilmektedir.

Yazarın Yayınevimizden Çıkan Diğer Kitapları: 

Yanlış İttifak

Büyük Suikast

Saray’daki Gizli Tarikat

Menora

İsrael – Nil’den Fırat’a Devlet Oyunları

Türk Ordusu Nereye

edebiyathaber.net (14 Kasım 2019)

Yorum yapın