Erbuğ Kaya’nın kaleme aldığı Yegâneler serisi başlıyor

Temmuz 13, 2021

Erbuğ Kaya’nın kaleme aldığı Yegâneler serisi başlıyor

Erbuğ Kaya’nın “Yegâneler” serisinin ilk kitabı Gizemli Sanatlar, 12 ve üzeri yaş grubu için Doğan Egmont etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Hükmedenler Diyarı’ndaki sevgili okur,

Elinizde tuttuğun kitap Ormanbağ kardeşlerin beklenmedik maceralarının kayıtlarından derlenmiş ve sizin diyarınız için öyküleştirilmiştir. Örneği görülmemiş bu görevi almak, takdir edersin ki farklı diyarda yaşan benim gibi mütevazi bir kütüphaneci için oldukça heyecan verici ve zor bir görevdi…”

Fantastik edebiyatın usta yazarı Erbuğ Kaya’nın kaleme aldığı Yegâneler serisinin ilk kitabı Gizemli Sanatlar Doğan Egmont Yayınları tarafından yayımlandı. 

Onlar Doğanın Diyarı’nın umudu, gizemli sanatların en genç ustaları! Onlar Yegâneler!

Aynı dünya üzerinde iki diyarı anlatan öyküde doğayla iç içe yaşamayı isteyenler Doğanın Diyarı’nda, doğaya hükmetmek isteyenler ise Hükmedenlerin Diyarı’nda yaşıyorlar. Ormanbağ kardeşler Mercan, Vala, Darun, Azem ve Safir Doğanın Diyarı’nda barışçıl bir hayat sürerken talihsiz bir kaza onları birbirlerinden ayırıyor. Safir Ormanbağ, Hükmedenlerin Diyarı’na sürgün ediliyor ve bu beklenmedik geçiş pusuya yatmış bir karanlığı tetikleyince kötülük harekete geçiyor. Safir Ormanbağ hiç tanımadığı bir diyarda hayatta kalmak ve peşine düşen karanlığa karşı savaşmak zorunda kalıyor. Fakat tek başına değil, yardımına koşanlarla birlikte…

edebiyathaber.net (13 Temmuz 2021)


Yorum yapın