Edebiyat Nöbeti’nin 46. sayısı yayımlandı

Haziran 20, 2023

Edebiyat Nöbeti’nin 46. sayısı yayımlandı

İki aylık kültür-sanat ve edebiyat dergisi Edebiyat Nöbeti’nin Mehmet Başaran dosya konulu 46. sayısı yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Samsun/Bafra merkezli iki aylık kültür, sanat ve edebiyat dergisi olan Edebiyat Nöbeti’nin Mehmet Başaran dosya temalı 46. sayısı okurlarıyla buluştu. Celal Karaca’nın Yayın Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olduğu derginin bu sayısı yine çok zengin bir içeriğe sahip. Genel Yayın Yönetmenliği’ni Semrin Şahin’in yaptığı derginin şiir editörlüğünü Fatma Hatun Esen, yazı editörlüğünü Dursun Bayar yapmakta…

Derginin 46. sayıdaki dosyasına Dursun Bayar, Ahmet Özer, Hidayet Karakuş, Osman Bozkurt, Öner Yağcı, Gülsüm Cengiz, Mustafa Gazalcı, Güneş Özayten ve Olcay Taşlı yazılarıyla katkı sağlıyor.

İlyas Tunç, Akın Ersöz, Onur Akbaba, Ümit Evran, Gülnar Kandeyer, Mehmet Rüzgâr,  Nusret Gürgöz ve Duran Güldemir’in de öykülerini bu sayıda okuyabilirsiniz.

Ayten Mutlu, Mesut Örs, Fatoş Asya Akbay, Eren Koçdemir, Cihan Buçak, Aygül Kılıç Yıldız, Deniz Sarıtop, M. Güner Demiray, Binnaz Deniz Yıldız, Vantang Glonti, Tengezar Marînî, Ünsal Çankaya, Hasan Ünal ve Kirkor Yeteroğlu şiirleriyle dergiye renk katmakta.

Fatma Hatun Esen, Mustafa Bilgin, Hayrettin Geçkin, Meriç Gök, Orhan Kocadağ, Nazire Akbulut, Nusret Ertürk, Talât Avcı, Nurdane Özdemir Sağkan ve Hayrettin Geçkin’in yazılarını keyifle okuyabilirsiniz.

Dergiyi bulabileceğiniz kitabevleri

İSTANBUL: Mephisto Kitabevleri (Kadıköy, Beyoğlu, Beşiktaş),

ANKARA: Turhan kitabevi

İZMİR: Yakın Kitabevi (Alsancak), Pan Kitabevi

SAMSUN: Endülüs Kitabevi, Samsun Sahaf, Eflatun Kitap Kafe

TRABZON: Ra Kitabevi

edebiyathaber.net (20 Haziran 2023)

Yorum yapın