“Duygusal Benliği İyileştirmek” raflarda

Nisan 10, 2023

“Duygusal Benliği İyileştirmek” raflarda

Beverly Engel’ın “Duygusal Benliği İyileştirmek” adlı kitabı, Cansu Sevimli çevirisiyle Epsilon Yayınevi tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Gördüklerinizden hiçbir zaman memnun kalmadığınız için aynaya bakmakta zorlanıyor musunuz? Daha iyi bir insan olmak için ne kadar çaba sarf etseniz de, vücudunuz üzerinde ne kadar çalışsanız da kendinizden asla memnun değil misiniz? Sürekli kendinizde bir kusur mu buluyorsunuz? Mükemmeliyetçi misiniz? Ne kadar başarılı olursanız olun, asla yeterli değil mi? Sizi sürekli azarlayan veya yaptığınız her şeyi yanlış bulan bir içses tarafından eleştiriliyor musunuz?

Bu soruların en az birine evet yanıtı verdiyseniz, benlik saygınızı yükseltmek, eleştirel içsesinizi susturmak, utanç duygunuzun üstesinden gelmek ve başarılarınızdan gerçek mutluluk ve tatmin duymaya başlamak için bu kitabın sağladığı özel yardıma ihtiyacınız var.

Duygusal Benliği İyileştirmek kitabı sayesinde bu özel yardımı alacaksınız. Kendinizi içeriden iyileştirmediğiniz müddetçe dışardan gördüklerinizden asla memnun olmayacağınızı anlayacaksınız.

Psikoterapist Beverly Engel, bu kitabıyla, çocukluğunda duygusal istismara uğramış, ihmal edilmiş yetişkin insanların Ayna Terapisi’ni kullanarak olumsuz ebeveyn aynalarını nasıl kıracaklarını, sorunlarıyla nasıl yüzleşip çözümler bulabileceklerini örneklerle ve alıştırmalarla anlatıyor.

edebiyathaber.net (10 Nisan 2023)

Yorum yapın