Dünya çoksatanlar listesine girmiş Rick Riordan’dan yeni seri: Tanrıların Kadehi

Haziran 6, 2024

Dünya çoksatanlar listesine girmiş Rick Riordan’dan yeni seri: Tanrıların Kadehi

Dünyada çoksatanlar listesine girmiş Rick Riordan’dan, Percy Jackson evreninin yeni okurları ve uzun soluklu hayranları için yepyeni bir macera: Percy Jackson ve Olimposlular: Tanrıların Kadehi ciltli baskısı ve hediye özel tasarım ayracı ile XLibris etiketiyle raflarda.

Tanıtım metninden

Percy Jackson sadece okulda normal bir sene geçirmek istiyor. Ne yazık ki tanrıların başka planları ve Percy için yeni bir görevi var. Sorun ne mi? Yanlış ellere geçmeden önce tanrıların sihirli kadehini bulması gerekiyor. Zamana karşı yarış başlıyor…

Efsanevi kahramanlar, mitolojik yaratıklar, kalıcı dostluklar ve eski Yunan tanrılarıyla dolu destansı bir macera okuru bekliyor.

“Sana kadehi geri alman için bir şans daha vermeme ne dersin?

Şeref duymalısın Percy Jackson.

İnsanlık tarihinde bu teklifi sadece tek bir kahramana yaptım…”

Rick Riordan, Percy Jackson serisi de dahil olmak üzere genç okurlara yönelik yirmiden fazla romanın 1 numaralı New York Times çoksatan yazarıdır. Eşi ve iki oğluyla birlikte Boston’da yaşamaktadır. Rick Riordan, on beş yıl boyunca San Francisco Körfez Bölgesi’nde ve Teksas’ta devlet okullarında ve özel ortaokullarda İngilizce ve tarih öğretmenliği yapmıştır. Tam zamanlı öğretmenlik yaparken, Riordan yetişkinler için gizem romanları yazmaya başladı. Tres Navarre serisi, gizem türünde Edgar, Anthony ve Shamus olmak üzere en iyi üç ulusal ödülü kazanmaya devam etti. Riordan, en büyük oğlu için bir uyku vakti hikâyesi olarak Şimşek Hırsızı’nı yazmaya başladığında çocuk romanlarına yöneldi. Bugün kitaplarının dünya çapında 190 milyondan fazla kopyası basıldı ve hakları 37’den fazla ülkeye satıldı. Rick ve eşi Becky, Percy Jackson, Kane Chronicles ve Daughter of the Deep gibi eserlerinin TV/film uyarlamalarını yöneten baş yapımcılardır.

Belgin Selen Haktanır: 1970 senesinde Brüksel, Belçika’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini New York’ta, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde ve lisansüstü eğitimini Atılım Üniversitesi İngiliz Edebiyatı alanında tamamlamıştır. Amatör olarak müzikle ilgilenmektedir ve çeviri çalışmalarına Ankara’da devam etmektedir.

Yorum yapın