Döngü Üçlemesi’nin son romanı raflarda

Aralık 11, 2023

Döngü Üçlemesi’nin son romanı raflarda

Kemal Sinan Özmen’in Döngü Üçlemesi’nin son romanı “Yuvada Yeşeren Yaşam” Bilgi Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Drahalm lideri Eqhim, önemli leshrin liderlerini öldürebilmek amacıyla Ağrı Dağı’nın eteklerine çok güçlü bir silah yerleştirir. Bu silahın yaydığı enerji dünyada çok sayıda doğal felakete neden olur. Artık hiçbir yer güvenli değildir ve insanların gezegenlerinden tahliye edilmesi kaçınılmazdır.

Peki  insanlar, çağlar sonra yeniden yuvalarına dönebilecek, yuvalarında yeni bir yaşam yeşertebilecek midir?

Döngü Üçlemesi’nin son romanı Yuvada Yeşeren Yaşam, narin bir tohumdan engin bir ormana dönüşecek insanlığın son direnişini resmediyor.

Yeni topraklara, yeni iklimlere, yepyeni yaşamlara akacağız.

Bir daha filiz verdiğimiz o gün yıldızlara baktığımızda

gözyaşlarımızla sulayacağız köklerimizi,

unutmayacağız.

Tadımlık>>>

Yazar hakkında

Kemal Sinan Özmen 1977 yılında Muş’ta doğdu. İlk ve orta dereceli eğitimini bu kentte tamamlayan yazar, 1997 yılında Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği Anabilim Dalı’na girdi. Öğrencilik yıllarında TRT’de metin yazarı, Ankara Perde Tiyatrosu’nda dramaturg ve yönetmen olarak çalıştı. Bir süre İngilizce öğretmeni olarak çalıştıktan sonra mezun olduğu bölüme 2005 yılında araştırma görevlisi olarak kabul edildi. Doktora eğitimi sürecinde ABD’de Rochester Üniversitesi’nde misafir araştırmacı ve öğretim elemanı olarak bulundu. Halen aynı bölümde uygulamalı dilbilim ve öğretmen eğitimi profesörü olarak görev yapmaktadır. Yabancı dil öğretim yöntem ve teknikleri, öğretim programı geliştirme, öğretmen eğitiminde bilişsel ve psikolojik faktörler konularında araştırmalar yapmaktadır.

edebiyathaber.net (11 Aralık 2023)

Yorum yapın