DC çizgi roman serisi “Teen Titans Go!” 3. kitabıyla devam ediyor

Eylül 20, 2023

DC çizgi roman serisi “Teen Titans Go!” 3. kitabıyla devam ediyor

“Teen Titans Go!” serisinin 3. kitabı Karmaşık Saçmalık Dinozor Genç etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Kitap okumayı “havalı” bulan ve ne okuyacağını kendi seçen ilk gençliğin kitaplığı Dinozor Genç, DC evreninden muhteşem çizgi romanları okurlarla buluşturmaya Teen Titans Go! serisinin 3. kitabı Karmaşık Saçmalık’la devam ediyor! Cartoon Networks ve Netflix’te çizgi film olarak izleyiciyle buluşan serinin yeni kitabında Teen Titans’ın aksiyon ve eğlence dolu maceraları hız kesmeden sürerken genç süper kahramanlar şimdiye dek yüzleştikleri en zalim kötü ile karşılaşacaklar: Gerçek Hayat Şovları!

Ayrıntı Yayınları’nın ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç’in DC serisi, çizgi romanları DC Comics kahramanlarını takip eden geniş bir okur kitlesi tarafından çok seviliyor. Raflarda bulunan diğer DC kitaplarından farklı olarak, içinde cinsiyetçilik ve şiddet öğeleri barındırmayan, eğlenceli resimlemesiyle yumuşak, renkli ve gündelik hayat konularını ele alan Dinozor Genç logolu DC serisi, sunduğu nitelikli çizgi romanlarla bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılıyor. 

Dinozor Genç’in DC evreninden genç okurlara taşıdığı muhteşem çizgi romanlara şimdi de, çizgi filmleriyle de çok sevilen Teen Titans Go! serisinin üçüncü kitabı Karmaşık Saçmalık eklendi. Derek Fridolfs, Heather Nuhfer, Ivan Cohen, Merrill Hagan, P.C. Morrissey ve Sholly Fisch imzalı Teen Titans Go! Karmaşık Saçmalık, Teen Titans Go! Pizza Kubbesine Hoş Geldiniz ve Teen Titans Go! Parti, Parti! adlı kitaplarla birlikte serideki yerini adlı.

Robin, Yıldız Ateşi, Cyborg, Kuzgun ve Canavar Çocuk sadece Sıçrama Kenti’ndeki en havalı genç süper kahraman takımı değiller; onlar Teen Titans! Üstelik herkesin en sevdiği bu pizza delisi süper-takım her zaman bir sonraki muhteşem macera için hazır…

Titanlar, bir uzaylı virüsü tarafından ele geçirilen robotik dişlerle canlarını dişine takarak kapışacak, Yıldız Ateşi’nin süper iğrenç, süper güçlü Tamaranayan gribini iyileştirmeye çalışacak ve Titans East takımı ile çarpışacaklar. Üstüne bir de Dünyanın En İyi Dedektifi onları yakalamadan önce Batmobil’i şöyle bir turlamak için kaçıracaklar! Takımın bir peri büyükannesi olunca hangi dilekleri gerçekleşecek? Ve son olarak, Teen Titans şu ana kadar yüzleştikleri en zalim kötü ile karşılaşacaklar: Gerçek Hayat Şovları!

Teen Titans Go! kitapları, raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için: ayrintiyayingrubu.com/dinozor-genc

instagram.com/dinozorgenc

facebook.com/dinozorgenc

twitter.com/DinozorGenc

edebiyathaber.net (20 Eylül 2023)

Yorum yapın