DasDas Kasım ayına dopdolu bir programla giriyor

Kasım 4, 2023

DasDas Kasım ayına dopdolu bir programla giriyor

DasDas, Kasım ayına yoğun bir programla giriyor. Uluslararası ve ulusal kapalı gişe tiyatro oyunları, konserleri ve stand-up gösterileriyle DasDas, Kasım ayında da sanatseverlerin vazgeçilmez noktası olmaya devam edecek. 

Canlı Radyo: Paris’in Delileri, Cyrano, İO

Kasım ayında ise önceki yıllarda birçok kez İstanbullu seyirciyle buluşan ünlü Yunan tiyatro yönetmeni ve eğitmeni Theodoros Terzopoulos uzun bir aradan sonra iki oyunuyla İO Uluslararası Tiyatro Festivali’nin konuğu olarak İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor. Terzopoulos hem yönetmenliğini yaptığı hem de sahnede olduğu ‘İO’ oyunu ile 3 ve 4 Kasım akşamlarında DasDas’ta ilk kez sanatseverlerle buluşacak. 

Son albümü ‘Kağıttan Kaptanlar’ ile dinleyicilerinin gönlünü bir kez daha fetheden Birsen Tezer, gitarda Emre Tankal, gitar ve vokalde Tunç Öndemir, basta Gürol Ağırbaş, davulda Derin Bayhan eşlik edeceği konseriyle, 3 Kasım akşamı DasDas’ta müzikseverlerin karşısına çıkacak. 

DasDas Kasım ayında ayrıca farklı bir canlı radyo gösterisini 13 Kasım’da sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Didem Balçın, Lila Gürmen ve Zeynep Şarlıgil’in altı hikâye okuyacağı ‘Canlı Radyo: Paris’in Delileri’nde Paris- İstanbul arasında köprü kurduran bu hikayeler herkesi iç dünyasında yolculuğa çıkaracak. 

Bu sezonun yeni oyunlarından Turgay Korkmaz’ın kaleme aldığı ve Orkuncan İzan ile rol aldığı, Kayhan Berkin’in yönettiği Misket oyunu 17 Kasım akşamı DasDas Açık Sahne’de tiyatroseverlerle buluşacak. 

DasDas’ta stand-up serisi Kasım ayında da sevilen isimlerle devam ediyor. TuzBiber’in en iyi komedyenlerinin 15’er dakika sahne aldığı TuzBiber 6’lı Şov 03-04-10-11-17 Kasım tarihlerinde yeniden DasDas Alternatif Sahne’de seyircileriyle buluşurken 4 Kasım’da Kaan Sekban Saçmalar ve 18 Kasım’da Tutkum Boğuşmak Show yeniden DasDas’ta olacak. 

Küçük Prens, Kaan Sekban

DasDas Kasım ayında yepyeni bir prodüksiyona imza atmaya hazırlanıyor. Antoine de Saint-Exupéry’nin zamansız başyapıtı ‘Küçük Prens’, DasDas’ta yeniden hayat buluyor. 19 Kasım’da prömiyerini yapacak oyunun yönetmenliğini Kayhan Berkin üstleniyor. 

DasDas’ın son oyunlarından Ahmet Sami Özbudak’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Cyrano’23 Kasım tarihlerinde yeniden sahnelenmeye devam ediyor. Bülent Emin Yarar’ın Cyrona’ya hayat verdiği oyunda kendisine Caner Erdem, Ece Çeşmioğlu Ölmez, Elif Mandan, Erol Babaoğlu, Ertuğrul GümrükçüoğluFatin Elcim, Mert Fırat, Ömer Faruk Tezgel olmak üzere birçok deneyimli ve genç isim eşlik ediyor. 

Detaylı Program için: dasdas.com.tr

Yorum yapın