Çukurova Kitap Fuarı etkinlik programı açıklandı

Ocak 2, 2019

Çukurova Kitap Fuarı etkinlik programı açıklandı

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 12. Kitap Fuarı, 5-13 Ocak 2019 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yılın ilk kitap fuarı Çukurova Kitap Fuarı’na 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde 500 yazar okurlarıyla buluşacaktır.

Çukurova Kitap Fuarı’nın konukları arasında Füruzan, Ercan Kesal, Latife Tekin, Gülten Dayıoğlu, Altan Öymen, Yekta Kopan, Ayşe Kulin, Buket Uzuner, Aret Vartanyan, Canan Tan, Zeynep Altıok Akatlı, Mavisel Yener, Nebil Özgentürk, Tülin Kozikoğlu, Sinan Meydan, Hasan Ali Toptaş, Ataol Behramoğlu, İsmail Saymaz, Levent Gültekin, Behiç Ak, Mete Yarar, Çiğdem Gündeş, Kerem Fırtına, Selim Temo, Toprak Işık, Aytül Akal, Hikmet Anıl Öztekin, Sinan Tuzcu, Kemal Hamamcıoğlu, Menderes Samancılar, Kahraman Tazeoğlu, Koray Avcı Çakman, Bahadır Yenişehirlioğlu, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Ahmet Şimşirgil, Tarık Tufan, Sinan Yağmur ve daha pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı bulunuyor.

Çukurova Kitap Fuarı’nı Takip Edin

Fuarla ilgili en güncel haberleri, ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesini www.cukurovakitapfuari.com sitesinden; facebook/cukurovakitap, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarından takip edebilirsiniz.

Girişin ücretsiz olduğu Çukurova Kitap Fuarı, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Son gün kapanış saati ise 19.00’dur.

edebiyathaber.net 

Yorum yapın