Çukurova 8. Kitap Fuarı yaklaşıyor

Ocak 7, 2015

Çukurova 8. Kitap Fuarı yaklaşıyor

cukurovakitÇukurova Kitap Fuarı, 13 Ocak Salı günü 8. kez kapılarını TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan Çukurova Kitap Fuarı’nda panel, söyleşi ve çocuk etkinlikleri gibi 50 kültür etkinliği düzenlenecek. 6 gün süresince imza günleri ve etkinliklerde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Çukurova 8. Kitap Fuarı, aralarında Atillâ Dorsay, Gülten Dayıoğlu, Nuri Pakdil, Behiç Ak, İpek Ongun, Can Dündar, Yekta Kopan, Doğan Cüceloğlu, Ataol Behramoğlu, Mavisel Yener, Enver Aysever, İhsan Eliaçık, Ali Kırca, Canan Tan, Hakan Günday, Aytül Akal, Rasim Özdenören, Hikmet Anıl Öztekin, Aslı Tohumcu ve Penguen Çizerleri’nin de bulunduğu pek çok değerli yazarı, şairi ve çizeri konuk ediyor.

“Renkli Sinemaskop Bir Hayat: Atillâ Dorsay” Sergisi

TÜYAP tarafından düzenlenen, tasarımını Sadık Karamustafa’nın gerçekleştirdiği “Renkli Sinemaskop Bir Hayat: Atillâ Dorsay” sergisi, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde fuar ziyaretçileriyle buluşacak. Sergide, 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı Atillâ Dorsay‘ın yaşamı, sinema yolculuğu, çalışmaları ve eserlerinden tadımlık bir seçki okurları karşılayacak.

Girişin ücretsiz olduğu Çukurova 8. Kitap Fuarı, 13-17 Ocak tarihleri arasında 10.00-20.30, 18 Ocak Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

edebiyathaber.net (7 Ocak 2015)

Yorum yapın