Cem Gülbent’ten macera, aksiyon, bilinmezlik dolu bir kitap: Arincon

Şubat 19, 2021

Cem Gülbent’ten macera, aksiyon, bilinmezlik dolu bir kitap: Arincon

Cem Gülbent’in yazdığı “Arincon” Genç Timaş etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Hayat seçimlerle doludur. Seçim yapmak zorunda kaldığın anlarda geçmişi unutma ve havadaki cesaret kokusunu duy.”

Arya ve İngo’nun babasının esrarengiz biçimde kaybolması onları bu gizemi aydınlatmak üzere tuhaf bir yolculuğa çıkarır. Çıktıkları yolda nereye gideceklerini, ne yapacaklarını bilmemelerine karşın onlara geçmişleri, babalarıyla olan anıları yardımcı olur. Yolun sonunda ulaştıkları esrarengiz disk onları hiç bilmedikleri bambaşka bir evrene götürür.

Daha önce gördükleri her yerden farklı olan Arincon evreninde kendilerini Düşkapanlar, Kazıcılar, Aynacılar ve Gezgin karşılar. Sonsuz güvenin ve ihanetin, sırların ve şifrelerin, anıların ve gerçeklerin iç içe geçtiği Arincon’da hayatta kalmak hiç de kolay olmayacaktır.

Paradokya serisiyle onbinlerin kalbinde taht kurmuş Cem Gülbent’in kaleminden macera, aksiyon, bilinmezlik dolu bir eser. 

Bu Kitap Neden Önemli?

Yapay zeka, bilinç, kolektif akıl gibi konulardan bahseden yeni nesil bir serinin ilk romanı. Yüksek tempolu, okurunun dikkatini hemen kavrayan sürükleyici bir kurgu. Kitabın hem kurgusunda hem de içerisinde çok miktarda ipucu ve şifreler gizli. Okurun çok daha dikkatli okumasına, odaklanarak okumayı öğrenmesini sağlıyor. Kitabın içindeki sorular üzerinden her ay Türkiye genelinde ödüllü yarışmalar düzenlenecek. Yapay gerçeklik, yapay zeka gibi gelecekte hayatın bir parçası olacak unsurları anlatıyor.

edebiyathaber.net (19 Şubat 2021)

Yorum yapın