Celâl Şengör, 28 Mayıs’ta İnkılâp Kitabevi Cağaloğlu’nda okurlarıyla buluşuyor

Mayıs 27, 2024

Celâl Şengör, 28 Mayıs’ta İnkılâp Kitabevi Cağaloğlu’nda okurlarıyla buluşuyor

Celal Şengör, 28 Mayıs Salı günü saat 14.00’da İnkılâp Kitabevi Cağaloğlu mağazasında özel bir söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirecek. 

 Türkiye’nin en popüler bilim insanlarının başında gelen Celâl Şengör, özel bir söyleşi ve imza etkinliğiyle okurlarının karşısına çıkıyor. Şengör’ün, henüz bilime hevesli küçük bir çocukken ilk kitaplarını edindiği ve düzenli olarak ziyaret ettiği İnkılâp Kitabevi Cağaloğlu şubesinde düzenlenecek söyleşi ve imza etkinliği, yediden yetmişe tüm bilim meraklılarını bir araya getirecek.

Celal Şengör’le Sohbet ve İmza Fırsatı

28 Mayıs Salı günü saat 14.00’da başlayacak olan söyleşi ve imza gününde okurlar, hem Celâl Şengör’le sohbet etme hem de kitaplarını imzalatma şansı bulacaklar. Bilim tarihinden deprem gerçeğine, politikadan insanlığın ve dünyamızın güncel sorunlarına değin pek çok konunun ele alınacağı söyleşi etkinliğine gelen okurlar Şengör’ün kitaplarını da bulabilecek.

Celâl Şengör’ün İnkılâp Kitabevi imzasıyla yayımlanan kitapları ise şunlar: “Newton Neden Türk Değildi?Dikkate Değer MevzularBir Toplum Nasıl İntihar Eder?Zümrüt AynaAptalı TanımakBilimin BüyüsüDâhi Diktatör.”

1927 yılından bu yana faaliyette olan İnkılâp Kitabevi Cağaloğlu şubesi, İstanbul’un kültürel ikliminde özgün bir yere sahip. Yaklaşık yüz yıldır yayıncılık dünyasına hizmet veren şube, yerli ve yabancı pek çok kitaba erişim imkânı sunuyor. 

edebiyathaber.net (27 Mayıs 2024)

Yorum yapın