CazKedisi dergisinin yeni sayısı yayında

Nisan 5, 2022

CazKedisi dergisinin yeni sayısı yayında

“CazKedisi”nin 26. sayısı (Nisan-Mayıs-Haziran 2022) yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Nisan 2015’te İzmir Tüyap Kitap Fuarında temelleri atılan CazKedisi Şiirli Kültür Dergisi yeni sayısıyla 26. kez okuyucularına merhaba diyor.

Üç ayda bir yayınlanmakta olan CazKedisi’nin yeni sayısı, şiirin ve müziğin geniş yelpazesinin yanında sinema, fotoğraf, öykü, inceleme ve kültür üzerine yazılarıyla her kesimden okuyucusuna kucak açmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde sonsuzluğa uğurladığımız cazın büyük ustası Muaffak Falay’ın (Maffy) Kuşadası KUAKMER’e emanet ettiği ve bu kültür mekanında nefes almayı sürdüren piyanosunun belgesel tadındaki çarpıcı öyküsü, Halit Payza’nın kaleminden “Son Kaplumbağa Terbiyeci”nin çağdaş resim sanatına olan ilginç katkısı derginin yeni sayısında yer alırken Cazkedisi Celal İnal, Ümit Yıldırım, Hüseyin Peker, Onur Çalı, Tarık Günersel, Gökçenur Ç., Gültekin Emre, Sarp Keskiner, Devrim Dikkaya, Ömer Mustafa Akbaş, M. Özgür Mutlu ve Nilüfer Akdoğu gibi daha pek çok değerli imzayla müziğin gökkuşağına uzanan lirizm tadında bir yolculuğa çıkarıyor okurlarını.

CazKedisi’nin yeni sayısını buradan indirip okuyabilirsiniz.

edebiyathaber.net (5 Nisan 2022)

Yorum yapın